תאמינו או לא

tha max

New member
תאמינו או לא../images/Emo5.gif

אני ילדתי לפני חודש וכן חמתי הנחמדה החליטה שהיא צריכה לבוא לעזור לי ולא סתם החליטה שזה צריך להיות שבוע ימים היא גרה בחיפה ואנחנו במרכז כך שהיא ארזה את הדברים שלה והגיעה אלינו האמת שהיא עזרה בכביסות אבל היא לא סתמה את הפה שלה לשניה וחלק ממכם בוודאי יודע שאחרי לידה הדבר שאת הכי צריכה זה
ושקט אבל לא הגברת מדברת ומדברת בלי הפסקה (מזל שצריך לפעמים מקלחת ושירותים) אה וגם היא החליטה שהארונות שלי לא מסודרים איך שהיא אוהבת אז היא פשוט סידרה לי אותם בסדר שלה
סתם לשתף

אביבית28

New member
מצטערת

הייתי מוכנה שחמותי תבוא אחרי הלידה לעזור. ולא רק להפריע. הייתי מוכנה להיתחלף בחמה.

הל

New member
מבינה אותך../images/Emo24.gif

חמותי גם לא סותמת את הפה לרגע,אחרי לידה היא כמעט גרמה לי לדיכאון,לא רציתי לחיות בגלל הפה שלה...

אפשר לקבל את הטלפון של חמתך?../images/Emo56.gif

אני מוכנה שהיא או כל מי שבא לו או אוהב את זה , יבואו לסדר לי את הארונות מתי שהם רוצים ואיך שהם רוצים. אני לא מתערבת. אפילו מוכנה לשקול צ´ופר.

הגנובה

New member
חמתך לפחות עזרה - חמתי כל הזמן

ביקרה אותי (ביקרה מלשון להעבחר ביקורת). היא היתה מגיעה כל בוקר ב-7:30 בבוקר
- תארו לכם - אני אחרי ניתוח קיסרי - מתה לישון - והגברת מצלצלת ב-7:30 בבוקר באינטרקום - מעירה אותי ואת הילדה - נכנסת בסערה הביתה - כשאני מדדה אחרי הניתוח... ב-8 הילדה גמרה לאכול - והיא היתה חוטפת אותה החוצה - עד שהחלטתי לשים לזה סוף ואמרתי לה שילדה כל כך קטנה (2 ק"ג) לא מוציאים בחורף כזה החוצה (אז עוד חורף היה חורף - לא כמו היום שחורף זה חצי קיץ). או אז היא עדיין היתה מגיעה ב-7:30 ומתקרצצת לי כל היום - עד שבעלי הגיע הביתה. כשהרגשתי יותר טוב ויכלתי לצאת החוצה - הייתי כמה עם הציפרים ובורחת מהבית - אחרי שבועיים(
) היא הבינה את הרמז והפסיקה לבוא בבוקר. היא היתה מגיעה כל ערב מ-7:30 (שימו לב לשעה) עד 10 בלילה מינימום. איזה כיף היה לי

הגנובה

New member
חמודה שלי - שמת לי את הכתר מוקדם

מידי.... אני לא יודעת כמה זמן את נכנסת לפורום - אבל זה עוד סיפור טוב... אם זה היה רק זה הייתי אוספת אותה בחבילה, לוקחת אותה הביתה ולא מבקשת שום דבר יותר... פורסת לפניה שטיח אדום כשהיא באה
... חמתי היא האישה מהשאול - יש מושג שנקרא - "אשת השטן" - הם טועים
- חמתי היא השטן ובעלה הוא "איש השטן"....

אמא´לה. איזה פחד!../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

זוג שטני! לא קל לחיות ככה. אני לא הרבה זמן כאן. אולי שבוע. לא מכירה את כל הסיפורים עדיין. לדעתי אולי צריך להמעיט במגע עם אנשים כאלה ככל שאפשר.

גם חמותי היתה נהדרת אחרי הלידה (-P

אני הייתי אחרי ניתוח קיסרי, הבן שלי היה בפגיה מחובר ל1001 צינורות. והמקסימה שלי דאגה בכל יום לבוא לבקר אותי, להטיף לי שאני לא אוכלת מספיק ואני אהיה עייפה מדי ללכת לפגיה. ואם הייתי הולכת לפגיה היא היתה מטיפה לי שזה לא הזמן ללכת לפגיה כי אני צריכה לדאוג לעצמי. פוסטמה שתחליט כבר. והכי חשוב, היא התלוננה שלא התקשרתי לומר תודה על הפרחים. קיבינמט, כל כך הרבה זרים קיבלתי, הראש שלי היה רק בילד והיא רוצה שאני אזכור להתקשר? רק תלונות. סינדי

למעלה