תאמינו לי אני לא מבין את ראשי הערים

תאמינו לי אני לא מבין את ראשי הערים

ראשי הערים האלה מבטלים לנו את המימונה מחר, מה כבר נשאר לנו במדינה הזאת, קצת לשמוח, קצת לרקוד, קצת להנות הם הולכים ומבטלים את המימונה, זה בדיוק מה שהפלשתינאים האלה רוצים, שנשב בביית ולא נצא החוצה, ראשי הערים לא מבינים שהם משחקים לידיים של הרוצח עראפת, אני קורא לכל מי ששומע אותי, תצאו תהנו ותשמרו על עצמיכם, אל תתנו למצב להשאיר אותנו בביית, ראש העיר שלנו ביטלה את המימונה מחר והרסה לנו את החגיגה שהיא נותת לנו פעם בשנה, אין דבר, אבל אנחנו נשמח ונרקוד והכל למרות המצב הקשה, אנחנו לא נישבר!!!! מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה, אבל כאן המשפחה שלי וכאן אני מרגיש שאני יכול לכתוב על הכל... אוהב אתכם, אלון זכריה. ואיך ציפי אמרה: "תרבחו ותסעדו"

אלון זו מדינה דפוקה- נותנים להם../images/Emo4.gif

לכל מי ששונא אותנו - שלבת ולצחוק עלינו - הם מבל ין בטח למרות שזה לא חג- אנחנו יושבים בית היום לא כמו כל שנה- והם שם יושבי םופשוט מסתלבטים עלינו - תאמין לי שאני מזדהה איתך מאוד -ונכון שזה לא לפורום הזה -אבל אני גם כן יהיה בבית היום ולא אצא למרות שאני מאמינה מאוד בגורל ומה שכתוב יהיה ולא כלכך פוחדת- פתאום חשובת איך למות בפיגוע תופת או ביריות וזה מפחיד מעדיפה להשאר בבית- המנוולים תמיד מנצחים בא לי לצאת לרצוח את כל המחבלים- כמו שעשה ב זמנו אם אתה זוכר אדם אחד בשם ברוך גולדשטיין.בקיצור אניחנו קטנים מול הממשלה ורק מיכולים להגיב כאן את העצב הזה בחד- מישהו בכלל שומע אותנו שם? בכנסת ברשויות שלנו? משהו שם עלינו בכלל? מדינה שאני מתחילה להתבייש בה! אך מאחר ואני לא נולדתי כאן אתה יודע שאני מאוד מאוד ציונית כי -אין לי ארץ אח רתגם אם אדמתי בוערת- רק מילה בעברית חודרת אל עורקיי בנשמתי בדוף רועד בלב רועד כאן הוא ביתי!!!!!!!! אוהבת וכאובת איתך בהזדהות עצומה אלון שלנו -
>>>>><< ילדת החופים<<<<<<< אלין.

מזדהה עם שניכם ואני יכול להגיד דבר

אחד, ראש המועצה המקומית של בית דגן - אם מישהו יודע איפה זה הזמין את כל תושבי בית דגן אליו הביתה לחגוג את המימונה. איזה יופי זה!

שחור

New member
אלון מה אתה עושה צחוק

בטח שאתה יכול להשאיר לנו כל הודעה שאתה רוצה הרי כמו שאמרת כאן זה משפחה חוץ מזה אני מבין את ראשי הערים שלא רוצים שיהיה להם בלאגן בפיגוע המוני באמצע חגיגות המימונה

למעלה