תאמינו לי, אני לא מבינה את הקטע

No name for now

New member
תאמינו לי, אני לא מבינה את הקטע

באמת שהייתי בצבא, אפילו הייתי שוחרת על חשבון החופשה בין סיום התיכון עד לגיוס (חצי שנה!), הייתי בקבע מרצון וגם רציתי להמשיך בקבע אבל אני לא מבינה מה איכפת לבני משפחות שכולות האם ידוען כזה או אחר שירת או לא בצה"ל, באמת שהייתי שמחה עם כולם היו מתגייסים וממלאים את חובתם בין אם כלוחמים או כמפעילי ממטרות בקריה. אבל אם הצבא נתן לאותו אדם פטור, מכל סיבה שהיא, למה אנחנו חייבים להיות יותר צדיקים מהאפיפיור? ואם הצבא לא נתן סביר להניח שאותו אדם היה כמה זמן בכלא צבאי על עריקה או נפקדות, כך שעונש הוא כבר קיבל. בן דודה שלי החליט אחרי 3 חודשים בצבא, שצבא לא מתאים לו, הלך לקצינה (שכחתי איזו קצינה) ואמר לה, אז היא שיחררה אותו על בסיס חוסר התאמה, שום סיפור לא עשו לו, חזר הביתה באותו היום והודיע להורים שלו שהוא כבר לא בצבא. לומר שזה שיגרום לבני נוער לא להתגייס זו שטות לדעתי, אם להורים יש כזו השפעה קלושה על ילדיהם, שהילד יחליט על סמך המנצח בגמר כוכב נולד (ראו קישורית) לא להתגייס אז להורים יש בעיה. אגב גם בשער תפוז יש כמה קישוריות על העניין ולא, אין לי שום קשר לג'קו, דווקא העדפתי את מאיה

No name for now

New member
פספסתי את תגובתך

אם כל הכבוד, במדינה הזו לכל אחד יש משהו להגיד על צה"ל, אפילו הדודים שלי שחיים בניו יורק יותר מ-30 שנה מסבירים לי איך צריך לנהל את המדינה ואיך צה"ל צריך להילחם בסך הכל הוא אמר את זה בעיתון, היום מופיע בעיתון מאוד אהוד במדינתינו ראיון עם אייל ברקוביץ, שחקן כדורגל לשעבר, ובו הוא אומר שהוא מאוכזב מדן חלוץ (היה כתוב בעמוד הראשי, את הכתבה לא טרחתי לקרוא). טוב, אם אייל ברקוביץ' אמר אז כבר אין לי מה להוסיף אני חושבת שהבעיה היא שאנחנו מאבדים פרופורציות לגבי האנשים האלה, אין ספק שזה מעניין מה מפורסמים בכלל ואנשים שנערצים עלינו בפרט חושבים ואומרים ובגלל זה מוכרים עיתונים, וגם אני מתכתבת עם הזמרת האהובה עליי עוד מילדותי בפורום שלה כי זה מעניין. אבל בסך הכל מדובר באנשים נורמליים כמוני וכמוך, וצריך לקחת את הדעות שלהם בפרופורציות

No name for now

New member
הוא היחיד?

למה להסתיר את המציאות ולא להתמודד איתה? אם נתעלם מהבעיה היא לא תעלם ולא מדובר רק בבני נוער לעניות דעתי, לאנשים היום פחות איכפת מה יקרה במדינה או למדינה כל עוד יש מה לראות בטלויזיה

בפרופורציה?

את קוראת לאיל ברקוביץ (חתן פרס אמ"ז 2005, אבל אני מבטיח שהפדיחה הזאת לא תחזור השנה) שחקן כדורגל ורוצה שאנחנו נשמור על פרופורציה?

No name for now

New member
חטאתי, פשעתי

מבקשת מחילה, מה זה אמ"ז? למה אייל ברקוביץ' יכול וג'קו אייזנברג, לא? על מה בדיוק זכה אייל ברקוביץ' להפוך לסמכות להעביר ביקורת שג'קו עוד לא עשה?

למעלה