תאמינו לי א-י--א-פ-ש-ר---ל-ה-ס-ב-י-ר- !

TAL BAR ZOHAR

New member
תאמינו לי א-י--א-פ-ש-ר---ל-ה-ס-ב-י-ר- ! ../images/Emo23.gif

לכל חברי הפורום של הרכב הקלאב המוביל בישראל ! עומס של רגשות וגל עצום של חוויה עבר במשפחת דודי שרון & ג'ואל ! אתם תסלחו לי,קצת קשה לי לעדכן אתכם אחד על אחד מה קרה שם !!! אני מבטיח להתאפס על עצמי ולעדכן אתכם על ערב שלא היה !! לבנתיים, ברצוני לקחת אתכם לרצף תמונות , לאחת ההופעות הגדולות ביותר של דודי שרון & ג'ואל תהנו שבוע טוב לכולם טל :]

jakovstyle120

New member
אני מצטרף לטל ../images/Emo23.gif !!!

הרגע נכנסתי הביתה לאחר סופ"ש מט-ו-ר-ף. את האמת שנכון לעכשיו ממש קשה לי להסביר ולתאר מה באמת הלך שם... אמאלה אבאלההההההההההההההההההההההההההההההה זה בטוח!! שיהיה לכולם ערב מדהים ושבוע טוב , מבטיח להסביר ולפרט בהקדם האפשרי !! אוהב אתכם, חוללללללללללללללה על כולכם, יעקב !!

דורעעע

New member
WoW איזה מעלף,ףף אני בשוק כמה אנשים

ג'ואל מהממת מתמידדדדדדד אהבתי את הלבוש! נשמע מיעקבבב איך היה למרות שלפי התגובות היה מדהים !! שבוע מעלףףףףף 33>

וווווווווואווווו

כמה אנשיםם היו שםםםם :O:O:O גמאאאאאאאאאאאאאני רציתי ליהיותת שםם אוווווווווווווף :(:(:(:( ג'ואל ודודי געגועיםםם רביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים ירושלמיםם מחכיםם D:D:D:D:D:

CHRISS

New member
WOWWWWWW ג'ולה ודוד אתם מדהימיםםםםםםםםםםםםםם

אין עליכם ג'ולה אני אוהב אותךךךךךךךךךךךךךךךךך

גרוזיה

New member
איך פיספסתי את זההההההההההההההההההההההההההההה

שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שלמותתתתתתתתתתתתתת שלמותתתתתתתתתתת שלמותתתת שלמות!!

אור enjoy

New member
אמלההה איזו הופעה

נראה מדהיםםםםםםם המקום סוףףףף כמה אנשים אמאאא נראה שהיה מה זה הופעה טובה ולפי מה שרשמתם באמת ככה היה ובכל זאת דודי שרון וג'ואל אי אפשר שיהיה פחות ממושלם!

למעלה