תאמינו לי...

סמיילי5

New member
תאמינו לי... ../images/Emo58.gif

העונה הרביעית הכי טובה!! לאחר שצפיתי בכל העונות, כולל חמישה (או שזה היה ארבעה) פרקים ראשונים של העונה השביעית (!) , אני עצובה לבשר שאחרי העונה הרביעית המצב רק הולך ומתדרדר... העונה הרביעית, והאהובה עליי, הייתה מאסטרפיס. במיוחד אהובת ליבי- קיילן
. סורי לאכזב, אבל זה המצב. לדעתי בכל אופן... מישהו מסכים?

Access M

New member
אני ממש ממש לא מסכים|ספויילר|

העונה החמישית היא עונה מעולה לפי דעתי וגם השישית והשביעית עד עכשיו ממש לא מאכזבת ראיתי היום את פרק 6 והייתי בשוק:| איך הם העיפו אותה??????................ בכל מקרה בינתיים שום דבר לא מאכזב אותי:)

ortallosh

New member
דעתי

העונה הרביעית באמת היתה הכי יפה היו שם בנות ממש יפות אבל גם העונות האחרות לא היו פחות טובות. למשל בעונה השביעית יש כמה דברים חדשים שלא היו עד עכשיו בתוכנית.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo223.gif כ"כ בולשיט ../images/Emo58.gif

דבר ראשון,העונה השלישית הכי טובה בכל ההסטוריה של הטופ מודל. עונה 6 היא עונה מעולה עונה 5 האמת שלא אהבתי אבל עונה 4 חביבה ולא יותר [חוץ מהתצוגה בסוף שהיא התצוגה הכי יפה אוור!] בקיצור,יותר אהבתי את 6 מ4 ועונה 7 בנתיים מ ד ה י מ ה חוץ מההדחות המפגרות שיש כל פרק אבל אם קארי די
תנצח,זה יכפה על הכל.

Access M

New member
../images/Emo58.gif

עונה 7 היא כרגע עונה מ ד ה י מ ה וכמו שמוטי אמר קארי די פשוט מדהימה ואמן אמן אמן היא זכה. וגם ברוק ממש ממש יפהההההההההה ומלרוז היא פשוט ענקית:) למרות שלפעמים היא ממש מעצבנת!!! ובקשר להדחה של הפרק אני הייתי בשוק שהעיפו את איי ג'יי מאשר את ג'יידה שלא נתנה תמונות חזקות כל הפרקים כולל הפרק שהיה בניגוד לאיי ג'יי שנתנה עד עכשיו תמונות מדהימות בקיצור אני קצת מאוכזב מההדחות של העונה בינתיים אבל כל עוד קארי די ובקרוב ומלרוז נשארות אז אני מאושר:)

lior1521

New member
../images/Emo58.gif

מלרוז לדעתי יצאה ממש ביצ' בכמה קטעים. מאוהבת בעצמה לגמרי, וזה כבר שחצנות ולא בטחון עצמי. וברוק יצאה מטומטמת כשהיא אמרה בתחילת העונה "אני חושבת שהדבר הכי טוב בי הוא הפנים שלי. נכון שזה חמוד?" *קול ילדותי ומפגר*. עכשיו היא נראית לי הרבה יותר טובה.
אני אהבתי את איי.ג'יי ואת ג'יידה באותה מידה, אבל לא חשבתי שאיי.ג'יי. תעוף כ"כ מוקדם!
לג'יידה לדעתי יש יופי ממש ממש מיוחד, אבל היא לא יודעת להשתמש בו כמו שצריך.

lior1521

New member
מסכים איתך לגמרי. ../images/Emo58.gif

מילה במילה. חשבתי שאני היחיד שלא אוהב את העונה ה-5. אני שמח שהעונה סופסוף מגיעה והכל, אבל אני לא אתלהב לצפות בה מידי. אני מחכה לעונות ה-6 וה-7. אבל יש עוד זמן.
אחד הדברים שלי די הפריע בעונות 4-5, שלא היו הרבה ביוטי שוטס. לפחות בעונה ה-6 הם החזירו את זה. לי אגב, עוד אין מישהי פייבוריטית לעונה השביעית.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo223.gif איך אפשר?!../images/Emo58.gif

קארי די כ"כ שלמות שבא למות

בJדJה

New member
../images/Emo45.gif

רק לגבי העונה השלישית חחחח כי לא ראיתי את כל העונות P: אבל אני עדיין בטוחה שהעונה השלישית הכי יפה

סמיילי5

New member
ספיישל פייבוריטיות! ../images/Emo58.gif

עונה 1: אליס עונה 2: שנדי עונה 3: יה יה עונה 4: קיילן
עונה 5: ברי עונה 6: ג'ואני עונה 7: בנתיים איי ג'יי (למרות אירועי הפרק) נ.ב. שמתם לב שמבנה הפה של אבוני (Don't get it twisted) מעונה 5 הוא אותו מבנה פה של מג (Rock n' roll!) מעונה 7?! דרך אגב, אני שונאת עד מוות את שתיהן.

lior1521

New member
נמאס עליי כבר לעשות ../images/Emo58.gif

כל רגעXD זה סה"כ שמות, ככה שאני מניח שזה לא איזה ספוילר רציני. עונה ראשונה- אליס. עונה שנייה- יואנה. עונה שלישית- אווה. עונה רביעית- נאימה. אבל רק בתוכנית.
עונה חמישית- ברח לי מהראש השם שלה, אבל זאת זו שהגיעה מקום שני. עונה שישית- ג'ייד.
כמה שהיא יצאה ביצ' לפעמים, אני פשוט אוהב את המראה שלה! עונה שביעית- אין מישהי שהיא לגמרי הפייבוריטית שלי.
עוד כמה פרקים אני בטוח אמצא את הפייבוריטית שלי

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo223.gif ../images/Emo58.gif

1:אדריאן 2:שאנדי 3:אווה
4:קיילין
5:ניק 6:ג'ואני
7.קארי די

למעלה