תאמרו לאלון מז"ט! יאללה????
A Anna Karenina New member 27/4/03 #6 אלוניייייי....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כמה פעמים ביום אפשר לאחל לך מזל טוב, אהה??? אההמממ.....אני חושבת שכמה שיותר, יותר טוב.. מזל טוב מותק
אלוניייייי....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כמה פעמים ביום אפשר לאחל לך מזל טוב, אהה??? אההמממ.....אני חושבת שכמה שיותר, יותר טוב.. מזל טוב מותק
A Anna Karenina New member 28/4/03 #15 תודה מותק....../images/Emo70.gif למרות שאני לא רואה הרבה סיכויים להצליח בה מחר.... א נ י ש ו נ א ת ה ס ט ו ר י ה
תודה מותק....../images/Emo70.gif למרות שאני לא רואה הרבה סיכויים להצליח בה מחר.... א נ י ש ו נ א ת ה ס ט ו ר י ה
C Compulsive New member 27/4/03 #8 איחלתי לך כבר באייסי, אבל חפיף, מזל טוב כפרה, אתה אחלה חבר, בן אדם בין הטובים שאני מכיר, והכי סבבה בעולם לנגן איתך וליצור איתך. אז סאלאמאת אחי ושיהיו לך חיים נפלאים ובהצלחה בהכל, למרות שרוב הסיכויים שתצליח בכל מה שתרצה.
איחלתי לך כבר באייסי, אבל חפיף, מזל טוב כפרה, אתה אחלה חבר, בן אדם בין הטובים שאני מכיר, והכי סבבה בעולם לנגן איתך וליצור איתך. אז סאלאמאת אחי ושיהיו לך חיים נפלאים ובהצלחה בהכל, למרות שרוב הסיכויים שתצליח בכל מה שתרצה.
ח ח חצ חצב עולה New member 28/4/03 #10 תודה אחי!!! אתה יודע שזה הדדי! שאני חושב שאתה מהטובים שיש ואני ממש נהנה מהנגינה יחד!!!!!!!!!! אז שוב תודה
תודה אחי!!! אתה יודע שזה הדדי! שאני חושב שאתה מהטובים שיש ואני ממש נהנה מהנגינה יחד!!!!!!!!!! אז שוב תודה
L LadySpeedStick New member 28/4/03 #13 אני לא אפסיק לעולם.... ../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif מזל טוב כפרה מקווה שהתלהבת מהפתקון שאני ועדי שלחנו לך באמצע בישיבה
אני לא אפסיק לעולם.... ../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif מזל טוב כפרה מקווה שהתלהבת מהפתקון שאני ועדי שלחנו לך באמצע בישיבה
א או אה New member 28/4/03 #14 אמרתי לך בבצפר אבל שוב מזל טוב ושיהיה לך רק טוב ואתה כפרה ונשמה ועיניים ו...... זהו יומולדת שמח