תאנים יבשות זה באמת עוזר לשחרר את העצירות? זה עובד אצל כל אחד? כמה תאנים מומלץ לאכול בשביל זה?
S SummerSpirit New member 28/1/05 #1 תאנים יבשות זה באמת עוזר לשחרר את העצירות? זה עובד אצל כל אחד? כמה תאנים מומלץ לאכול בשביל זה?
I iditush11 New member 28/1/05 #2 תאנים יבשות עשו לי יותר עצירות ולא עזרו בכלל. אני ממליצה על שתיה מרובה של מיץ שזיפים או לאכול שזיפים יבשים, תזונה מרובה עם סיבים עוזרת להקלה על עצירות. לערבב כף של סובין עם יוגורט ביו עוזר במיוחד, לי זה עזר בכל אופן. סלרי גם טוב לעצירות.
תאנים יבשות עשו לי יותר עצירות ולא עזרו בכלל. אני ממליצה על שתיה מרובה של מיץ שזיפים או לאכול שזיפים יבשים, תזונה מרובה עם סיבים עוזרת להקלה על עצירות. לערבב כף של סובין עם יוגורט ביו עוזר במיוחד, לי זה עזר בכל אופן. סלרי גם טוב לעצירות.
N niva99 New member 28/1/05 #3 הכוונה לא לתאנים יבשות אלא לשזיפים מיובשים הידועים בסגולתם לשחרר מעצירות. -יש כאלה אשר משרים אותם במים- ושותים את מי ההשריה. בהצלחה.
הכוונה לא לתאנים יבשות אלא לשזיפים מיובשים הידועים בסגולתם לשחרר מעצירות. -יש כאלה אשר משרים אותם במים- ושותים את מי ההשריה. בהצלחה.