תארו איזה אתר מגעיל

תארו איזה אתר מגעיל

מצד אחד הם מגדלי זוחלים ומצד שני הם קונים עורות של נחשים שניצודו במיוחד לשם כך כדי שהם יוכלו להכין חגורות ומוצרים אחרים למכירה. זה דבר אחד לשמור עור של נחש שמת מוות טבעי פחות או יותר וזה משהו אחר לגמרי לשלם למישהו שהולך לצוד נחשים בטבע כדי להוריד להם את העור.

TAINTED SAINT

New member
ליונתן,קח בחשבון ש....

המוצרים מעור נחש שאתר שכזה מוכר לא נועדו לאנשים כמונו,אלא לכל מיני "מאצו'איסטים דפוקים" שאין להם שום עניין בבעלי חיים,בשבילם אלו "אביזרי כוח",להרשים בעזרתם נערות ובחורות.... אני מסכים איתך שעצוב לראות שאתר הטוען בגאווה שהם עוסקים בריבוי זוחלים ,יורד לשפל המדרגה,ומעודד צייד זוחלים למען רווח כלכלי....ארצות הברית....מה ניתן לומר? אינני יודע אם אתה מודע לכך,אך בבנקוק ישנן חנויות שבהן ניתן להזמין מגפיים מעורות קוברות ופיתונים שונים,יצא לי לראות בארץ כבר אידיוטית אחת שרכשה מהם מגפיים כאלו,שביקשה להגיע אלי ו"להצטלם עם נחש גדול כי אני מתה על נחשים"......משום מה הייתי עסוק בשנתיים האחרונות ולא יצא לי להתקשר אלייה[גם זרקתי את המספר שנתנה לי...]ואם אתה תוהה היכן נתקלתי בה...זה היה אצלנו בתנ"כי, בביתן חיות קטנות,נורא התעניינה בפיתונים הבורמזיים...[אחד מהם,הנקבה מתה לבנתיים "אגביינדינג" כפי שאתה בטח יודע].

למעלה