תארו את השיעור...

תארו את השיעור...

תארו את השיעור הכי טוב שהיה לכם עד עכשיו. תארו את השיעור שהייתם רוצים שיהיה לכם.

צדק8

New member
וול...

היה שיעור אחד שפשוט עשיתי קאנטר בערך כל השיעור... ואני זוכרת שמאז השיעור הזה אני וכפיר מסתדרים יותר טוב.. הייתי רוצה שפשוט ילך יותר טוב בקפיצות, כאילו שאני אהיה יותר טובה. כי כפיר טוב בכל מקרה.

TauraMan

New member
לא יודעת אם הכי טוב../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אבל- בדרסז'- השיעור הראשון שהתחלתי להרגיש את טאורה, זה היה לפני בערך שנתיים, עוד לפני שידעתי לעבוד עם סוסים(לא כולל נופר) על המתג. התחלנו שיעור, הינו איזה 8 צמדים, מההתחלה שמעון אמר לכולם שהוא מצפה מכולם שהסוס יעבוד על המתג, הסתכל עלי ואמר "חוץ ממך דורון, טאורה לא יודע.." אף סוס(חוץ מנפו כמובן.. חחחח
) לא עבד על המתג ולא עבד בכלל, שמעון אמר לנו לעצור, להחזיק מגע קל עם הסוס עד שהוא יורד על המתג, ברגע שהוא ירד ונשאר שם לעשות צעד אחד הליכה, אם הסוס זרק את הראש לחזור בעדינות לעצירה ולבקש מהסוס שוב, ככה עד שמגיעים למצב של הליכה-עצירה והראש נשאר במקום, אף אחד כמעט לא הצליח(חוץ מנפו כמובן
) קיצור המשכנו בתרגיל הזה איזה 30 דקות ואז כל אחד הלך לאיזו פינה ועבד בטרוט הכי עדין שאפשר כדי להגיע עם הסוס למצב של עבודה ארוכה ונמוכה על המתג, כל פעם אחד היה מגיע למעגל מסביב לשמעון ושמעון היה עוזר לכל אחד בנפרד ואז כל אחד בנפרד היה עובד על זה לבד.. קיצור פתאום טאורה התרכך בטירוף וירד על המתג בטירוף!!! סוס שבחיים לא ראיתי אותו יורד על המתג!(אני מדברת על לפני שנתיים) בסוף השיעור נמשך שעתיים המשכנו עם פיתולי נחש בקנטר עם החלפה פשוט באמצע... יום אחר כך עבדתי שוב על טאורה והוא עדיין היה רך בטירוף, עבדנו על הגבה מהירה, הפעם הינו איזה 6 צמדים, ושמעון באקראי בזמן שכולנו בהליכה פתאום היה מפתיע אחד מאיתנו ואמר נגיד: "דורון! ב3 קנטר! -3! " והייתי מהליכה ממש מהר לעבור לקנטר על המתג, זאת אומרת הסוס היה צריך כל הזמן להיות בין העזרים ולהקשיב לכל בקשה הכי קטנה שלי ולהגיב מיד, היה מ-ד-ה-י-ם!! קיצור אלו 2 שיעורי הדרסז' שאני הכי זוכרת.. קפיצות- השיעור אחרי הצילומים של הבר מצווה, הפעם הראשונה שקפצתי עם טאורה 130... זה היה ליין של 5 מכשולים, איקס קטן, איקס נורמלי, איקס ענק, אוקסר שהגיע בסוף ל120 ואוקסר שהגיע בסוף ל130, אחר כך סיבוב לחומה של 100 ועוד סיבוב ל"מפלצת" פלסטיק אדום בגובה 120 מלפניו 2 פלסטיקים לבנים בגובה 90 ס"מ לפניהם פלסטיק לבן קטן בגובה 50 ס"מ ומהצדדים במקום עמודים היו 2 חביות גדולות וכחולות, קיצור זה היה אחד הדברים היותר מפחידים שקפצתי! אבל זה היה כיף בטירוף!!!! הנה תמונה שלי ושל טאורה מעל ה130, השתפרנו בטירוף מאז!! בעיקר אני

טוי בוי

New member
השיעורים שלי עם עדי על קלייד!!!

הם היו הכי כפיים בעולם!!! וה-100 עם קלייד... ומהסלולים המושלמים! ובדרסאג' זה היה השיעורים שלי על ג'רישבאמת התחלתי להרגש את הסוס ולהתחבר עליו! אלו היו שיעורים מדהימים!!

אמממממממממ

השיעור הכי טוב שהיה לי עד עכשיו- הייתי אצל דניאלה ורכבתי על סטלה ועבדנו על סיבוב על הקידמיות ולגילד ומעברים מהליכה לקנטר. זה היה שיעור מעולה כי גם עבדנו על כל הדברים האלה וגם ממש הרגשתי מחוברת אל הסוסה וגם הרגשתי יותר רכה ודניאלה באמת אמרה לי שזאת הייתה הרכיבה הכי טובה שהייתה לי אי פעם אצלה. השיעור שהייתי רוצה- שאני אבוא לדניאלה או לאביבה ושבאמת אני אהיה מחוברת אל הסוס\ה ושאני אהיה הכי יציבה והכי רכה שאני יכולה והסוס\ה יהיו כל כך מרוכזים בי ומשתדלים בשבילי.

למעלה