תארו לכם תרחיש שכזה

oribarak

New member
תארו לכם תרחיש שכזה

חגיגות 30 שנה לwish youi were here, תמונה בידיעות אחרונות עמוד אחרון של ווטרס וגילמור לוחצים יד והכותרת" לא צריך חינוך", וכתוב שפינק פלויד יוצאים לסיבוב פרידה אחרון ממעריציהם. האינטרנט מוצפת בשמועות, ופינק פלויד מכינים מופע פרידה אמיתי שאחריו הם יתפרקו. הכרטיס עולה כ200 שקל בערך...אם לא יותר לא יודע את המדד. הם עושים הופעות מסביב לעולם, בארלס קורט, בישראל איפה שהוא אולי בחומת ההפרדה, ובשאר העולם. האם הייתם נוסעים גם ללונדון לחזות את מה שפעם היו חווים, וגם לחומת ההפרדה ולהסתכן בפיצוץ של ערבים?

JonyH

New member
בטח שכן!

מיצדי שיעלה 1000 שקל ושזה יהיה בלונדון אני טס. זאת חוייה שלא תחזור. בקשר אם זה בגדר ההפרדה ולהתסכן בפיצוץ של ערבים, אז אני אומר לך: כן! מיצדי למות מאושר בהופעה של כל פינק פלויד (חוץ מסיד)

One Echoe

New member
בוא נגיד...

שאם תהיה הופעה של הפלויד בחו"ל, אני בכל מקרה צריך לטוס מתישהו... אז אני אקדים את הטיסה ואארגן את כל הטיול ע"פ ההופעה הנ"ל. בקשר לכסף...כמה שיעלה, אני אשלם. ואם תהיה בישראל, לא משנה איפה. אותו דבר.

NIR Y

New member
אממ תלוי בכסף ובסוג ההופעה

כי אני ממש לא רוצה לראות את גילמור על חומה גבוה דופק סולו, זה יהיה פשוט עלוב, כמו שכתבתי בדיון על ההופעה של גילמור.

N a V e

New member
מקווה שזה לא יהיה

בחגיגות ה-30 ל wish you בגלל שאני אהיה בצבא
חגיגות ה-30 לחומה דווקא מתאים לי.

נימרודל

New member
מתוך מחשבה עמוקה בנושא...

דהההה.... ברור שכן! אוי! אוי! אני אתעלף כמו גרופית של הביטלס בשנות ה60. סתם לא עד-כדי-כך... אבל אני אהיה שמחה
ואני אלך אפילו אם זה יהיה בחומת ההפרדה.

למעלה