איפה ימצאו כאלה? כרגע אין להם את האפשרות הזאת וכמו שזה נראה כרגע, זה לא ישתנה בבחירות הבאות.תארו לעצמכם מה היה קורה אם במקום לבחור בלפידונים מושחתים ומפגרים, תומכי השמאל היו בוחרים באנשים ראויים
אם היית צופה בסרטון - היית מבין...איפה ימצאו כאלה? כרגע אין להם את האפשרות הזאת וכמו שזה נראה כרגע, זה לא ישתנה בבחירות הבאות.
צפיתי, אם כי לא עד הסוף (כעת ראיתי שגם צווחת הרעל והפילוג אמורה להיות נשיאת המדינה). עם כל הכבוד לאישים המאוד מכובדים שבסרטון, שום דבר בחייהם, בכל אופן לא הדברים הידועים, מלמד אותי שהם יכולים להיות פוליטיקאים טובים ומנהיגים ראויים. זה שהם מוכרים? זה שהם עברו חוויה קשה? עם כל הכבוד, לא רלוונטי למאומה. ואגב, מי החליט שכולם בצד שמאל דווקא?אם היית צופה בסרטון - היית מבין...
במקום לבחור במכוון את האנשים הכי מושחתים במדינה,
שהגיעו לתפקיד שלהם באמצעות שוחד הונאה והסתה מזעזעים
הם יכולים לקחת סתם אנשים - שיום אחד קרה להם משהו מזעזע
השיפור יהיה מדהים
בשיטה הנוכחית שמאלנים מצביעים דווקא למושחתים ולמסיתים הכי גרועיםצפיתי, אם כי לא עד הסוף (כעת ראיתי שגם צווחת הרעל והפילוג אמורה להיות נשיאת המדינה). עם כל הכבוד לאישים המאוד מכובדים שבסרטון, שום דבר בחייהם, בכל אופן לא הדברים הידועים, מלמד אותי שהם יכולים להיות פוליטיקאים טובים ומנהיגים ראויים. זה שהם מוכרים? זה שהם עברו חוויה קשה? עם כל הכבוד, לא רלוונטי למאומה. ואגב, מי החליט שכולם בצד שמאל דווקא?
לא מבין על מה מדובר. איזה סרטון?אם היית צופה בסרטון - היית מבין...
במקום לבחור במכוון את האנשים הכי מושחתים במדינה,
שהגיעו לתפקיד שלהם באמצעות שוחד הונאה והסתה מזעזעים
הם יכולים לקחת סתם אנשים - שיום אחד קרה להם משהו מזעזע
השיפור יהיה מדהים
האם למישהו פה יש הוכחה שלפיד מושחת?לא מבין על מה מדובר. איזה סרטון?
קח למשל את תיק 2000 - נתניה עומד לדין על עבירה שהוא סירב לבצעהאם למישהו פה יש הוכחה שלפיד מושחת?
עזוב חולי נקיוןבהתחשב בעובדה לפוליטיקה זה לא מקצוע ל "חולי נקיון"
איפה ימצאו כאלה? כרגע אין להם את האפשרות הזאת וכמו שזה נראה כרגע, זה לא ישתנה בבחירות הבאו
בכלל לא קשה. שים את כל השורדים במפלגה אחת, תצביע לה במקום למושחתים הקיימים, ותקבל שינויאיפה ימצאו כאלה? כרגע אין להם את האפשרות הזאת וכמו שזה נראה כרגע, זה לא ישתנה בבחירות הבאו
מה בעצם נשיא המדינה עושה?את עינב צנג... הייתי שולח להיות השליחה של ישראל בעזה ושוכח אותה שם.
האשה היא מכונת רעל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.