תאריך גיוס

zik16

New member
תאריך גיוס

אהלן , דיברתי עם תא מתנדבים בשבועיים האחרונים והם אמרו לי שהתאריך גיוס שלי הוא ב 05.03 וצו צריך להגיע אליי הביתה בימים הקרובים ... לא מזמן פתחתי את הקיוסק מידע אישי ושם בכלל רשום 30.04 , התקשרתי למיטב ושם גם אמרו שזה התאריך ... חזרתי לתא מתנדבים ושם אמרו לי שזה ה05.03...
האם יתכן מצב שלתא מתנדבים יש טעות, ולקראת הגיוס יתקשרו אליי ויגידו וואללה טעינו אתה ב30.04??
( חשוב לציין שאני סגור כבר עלתפקיד וסיווג והכל עברתי הכל מא׳ עד ת׳)

נ ו ע ה 12

New member
היי

מציעה שתתקשר שוב למדור מתנדב ותגיד להם שביררת עם מיט"ב ונאמר לך תאריך אחר. אם הם עדיין טוענים שהתאריך הוא 05.03, תשאל אותם למה יש סתירה בנתונים של מיט"ב והאם הם יכולים לדאוג לאחידות בעניין ולעדכון גם במיט"ב. ממה שאני יודעת אין גיוס מתנדבים ב- 30.04, אבל אני אברר שוב.

noboya

New member
גיוס מתנדבים

היי,
כמו שבטח כבר הבנת, גיוס מתנדבים הוא לא רגיל והצבא לא לגמרי "אוכל" אותו חלק.
תאריך הגיוס שמדור מתנדבים אמרו לך הוא הנכון והאמיתי. לפעמים גם לא מגיע הצו בכלל (אצלי זה היה ככה) ואז פשוט בלשכת גיוס הם מדפיסים לך צו במקום.
מיט"ב פחות מעודכנים בקטעים האלה ממדור מתנדבים, במיוחד למדתי לא לסמוך על הקיוסק האישי.
אל דאגה, תבטח במדור מתנדבים בקטע הזה.
&nbsp
יום טוב.

zik16

New member

נ ו ע ה 12

New member
על הקיוסק האישי לא הייתי סומכת

אבל זה שממיט"ב אמרו לו בטלפון תאריך אחר... שווה לבדוק שוב ואם בוודאות מדור מתנדבים צודק אז לדאוג שזה יעודכן גם במיט"ב.
&nbsp

zik16

New member
התקשרתי לתא מתנדבים

לדבריהם אני במערכת רשום ברזל ב 05.03 ובנוסף לא להתקשר למיטב, ולא לסמוך עליהם. ואין לי מה לדאוג זה החמישי למרץ... בגדול אני מאמין לתא מתנדבים אבל קשה שאין שום אסמכתה ביד, ובינתיים צד אחר אומר ככה וצד שני אומר ככה

למעלה