תאריך הגיוס בנובמבר הוקדם ל2.11 תשובה סופית שהתקבלה הרגע מתא מתנדבים בברכה
H hillator New member 24/10/11 #1 תאריך הגיוס בנובמבר הוקדם ל2.11 תשובה סופית שהתקבלה הרגע מתא מתנדבים בברכה
D dudio92 New member 24/10/11 #2 גיוס הגיוס הוקדם לכולם כולל אלה שלא קיבלו הודעה על ההקדמה ? ובכל זאת .. תודה רבה על המידע ועל ההשקעה שלך בפורום
גיוס הגיוס הוקדם לכולם כולל אלה שלא קיבלו הודעה על ההקדמה ? ובכל זאת .. תודה רבה על המידע ועל ההשקעה שלך בפורום
M MICHELSGIL New member 24/10/11 #3 כן לכולם מישום מה הם לא מודעים אבל גם לי נאמר היום בטלפון אחרי שהתקשרתי אלהם שזה הוקדם למרות שהגיוס שלי נדחה מנובמבר.
כן לכולם מישום מה הם לא מודעים אבל גם לי נאמר היום בטלפון אחרי שהתקשרתי אלהם שזה הוקדם למרות שהגיוס שלי נדחה מנובמבר.
E eladelad16 New member 24/10/11 #4 מישהו כבר יודע מה התפקיד שלו? הגיוס כל כך קרוב ואני עדיין לא יודע מה התפקיד שלי(שלחתי את ה'מנילה' שקיבלתי בתל השומר אבל עדיין לא קיבלתי אישור לתפקיד). יש פה עוד כאלה?
מישהו כבר יודע מה התפקיד שלו? הגיוס כל כך קרוב ואני עדיין לא יודע מה התפקיד שלי(שלחתי את ה'מנילה' שקיבלתי בתל השומר אבל עדיין לא קיבלתי אישור לתפקיד). יש פה עוד כאלה?
H hillator New member 24/10/11 #6 תשובה תברר מול מיטב בהקדם אם התפקיד שלך ידרוש מיון אני מניחה שיתכן וידחו אותך לינואר בברכה
E eladelad16 New member 24/10/11 #7 לא לפי מה שאני הבנתי התפקיד שלי לא דורש מיונים קודמים.. אני רק רוצה לדעת מתי בד"כ אומרים אם אישרו את התפקיד או לא.. אומרים בדכ לפני הגיוס או אחרי? ואם כן אז מתי? ניסיתי היום מ11 להתקשר לתא מתנדבים ולא ענו..
לא לפי מה שאני הבנתי התפקיד שלי לא דורש מיונים קודמים.. אני רק רוצה לדעת מתי בד"כ אומרים אם אישרו את התפקיד או לא.. אומרים בדכ לפני הגיוס או אחרי? ואם כן אז מתי? ניסיתי היום מ11 להתקשר לתא מתנדבים ולא ענו..
נ נ ו ע ה 12 New member 24/10/11 #8 לפני. עד כמה שאני יודעת, מתנדבים מתגייסים רק כשיש להם תפקיד או לפחות יחידה.
H hillator New member 25/10/11 #9 תשובה מתנדבים יודעים לאן הם מתגיסים לפני הגיוס. תנסה לשלוח להם מייל. מי שיגוייס ב2.11 יודיעו לו על כך. בזמנו בספטמבר הודיעו לאנשים יומים קודם לכן
תשובה מתנדבים יודעים לאן הם מתגיסים לפני הגיוס. תנסה לשלוח להם מייל. מי שיגוייס ב2.11 יודיעו לו על כך. בזמנו בספטמבר הודיעו לאנשים יומים קודם לכן