תאריך הלידה של חברי לינקין פארק!

lp2002

New member
תאריך הלידה של חברי לינקין פארק!

צ´סטר נולד ב20.3.1976 בראד נולד ב1.12.1977 רוב נולד ב21.1.1979 מייק נולד ב11.2.1977 גואי נולד ב15.3.1977 פינקיס נולד ב8.2.1977

Negative Creep

New member
עכשיו אתה מבין

למה יורדים עליכם כל הזמן??? למי אכפת מתי הם נולדו?????? אתה מתנהג כמו איזה פרחה מטומטמת שמעריצה איזה להקת בנים מטומטמת!!! פשוט תינוקי!!! תתבגרו כבר ילדים מסכנים!!!

lp2002

New member
Negative Creep

זה פורום על הלהקה אז אני מספק מידע אל הלהקה אפילו אם זה לא מעניין ותינוקי

HaWk34

New member
האמ שאלה לי אלייך אל פי...

סבבה אתה מספק מידע....... מי לעזאזל שאל וביקש את המידע הזה?! אני מסכים שתספק מידע אם שואלים אותך........ אבל זה כבר יותר מידי הודעה: תאריך הלידה של חברי הלהקה.... את מי זה מעניין? ואת מי שזה מעניין שישאל ויברר..... אבל ככה סתם משומקום לכתוב כזאת הודעה? אני מסכים מאוד מאוד עם Nightwish-Boy ומבין את העצבים שלו אם תסתכלו בעמודים הראשונים של הפורום תראו את הריב ביני לבין צ´סטר אני בעד שמישהו כמו נייטוויש ינהל את הפורום אני לא אומר הוא אני אומר מישהו כמוהו.....

lp2002

New member
תשובה

מה רע בלספק מידע? כאילו אם זה לא מעניין אותך אל תשים לב שמע נכון שאף אחד לא ביקש אבל זכותי אני אוהב את הלהקה לא מעניין אותי אם זה מעניין או לא שמע אתה מבין את עצבים של נייטוויש אני לא הוא אדם שלא אוהב את לינקין פארק ולא את המעצירים שלה אני נגמד המנוי שלו

Nightwish-boy

New member
רואה על מה אני מדבר?

זה בדיוק למה אני נגד המעריצים של לינקין (כמו שאמרתי, אין לי שום דבר מיוחד נגד הלהקה עצמה)... זה סגנון הערצה שמתאים ללהקות בנים ואתם לא יכולים להעריץ ככה ולטעון שלינקין זה מוזיקה איכותית ושאתם אוהבים אותם בגלל המוזיקה... אני למשל מאוד אוהב את GRAVE DIGGER ולמרות זאת אני לא יודע אפילו את השמות של חברי הלהקה (כריס,סטפן ועוד שלושה...) כי אני אוהב את המוזיקה ולא את האנשים... יש מבין? שלך דור

Nightwish-boy

New member
אפשר להתעניין בלינקין

גם בלי לדעת הכל עליהם, ואת יודעת מה, אפילו בלי לאהוב אותם! שלך דור

lp2002

New member
מה?????????

תישמע אתה לא אוהב אותם אז אין סיבה שתהיה מנהל הפורום!

Nightwish-boy

New member
דווקא יש, וטובה מאוד

תראה, אין סיבה שאני אנהל פורום מעריצי לינקין פארק, אבל אין שום סיבה שאני לא אנהל פורום דיונים על לינקין פארק... וזה מה שאני רוצה לעשות. שלך דור

lp2002

New member
הסבר!

קודם כול היה צורך בלהתווכח ויכוחים הפורום רוק ומאטל הכי מתאים רוק ומאטל מייצג את כול הדעות וכול הלהקות אבל הפורום הזה הוא למערצי לינקין פארק שאוהבים אותה הם נפגשים ביחד ומחליפים מידע על הלהקה והם יכולים להכיר אחד את השני

Nightwish-boy

New member
שוב, אתה קובע דברים על דעת עצמך

אף אחד לא קבע שהפורום הזה הוא פורום מעריצי לינקין פארק, ואני חושב שהפורום הזה צריך להיות מיועד לדיונים וויכוחים בנושא לינקין פארק, בצד החלפת מידע וסקרים (ולא פורום להערצה כמו שאתה מנסה לעשות ממנו). ולינקין פארק לא נחשבים מטאל או רוק כבד, שפורום רוק ומטאל עוסק בעיקר בהם. אני מגדיר אותם כניו-רוק, וחלק מגדירים אותם כפופ עם גיטרות, אחרים כנו-מטאל. מטאל או רוק כבד בכל מקרה הם לא. ורושמים מטאל לא מאטל. שלך דור

lp2002

New member
:) אני כבר צוחק מהשטיות שלך :)

תישמע איך אני יסביר לך את זה, זה פורום לינקין פארק הכוונה פורום למעריצים פורום לאנשים שאוהבים את הלהקה ואתה הודעתה בפורום משוב ש שאתה לא אוהב את הלהקה אין סיבה שתהיה מנהל אני חושב שהפורום הזה צריך להיות מיועד גם לזה וגם לזה אני בעד שהיה וכוחים אבל אתה לא מתאים לנהל את הפורום תגדיר את לינקין פארק איך שאתה רוצה אין לי בעיה עם זה זה זכותך אבל אסור שתהיה מנהל הפורום אתה לא אוהב את המעריצים ולא אוהב את הלהקה!

lp2002

New member
הוכחה אתה מודה אתה לא אוהב את הלהקה

הנה אז מיסתכם אתה לא אוהב את המעריצים ולא את הלהקה אני כבר צוחק

Nightwish-boy

New member
שוב, אתה לא יכול לקבוע שום דבר

על דעת עצמך. באותה מידה אני יכול לקבוע שזהו פורום לדיונים בנושא לינקין פארק. נכון, אני לא אוהב את הלהקה, וזה לא מונע ממני לדבר עליה, כמו שזה לא מנע ממך לדבר על קריידל שאתה לא אוהב. נכון? אני לא אוהב את המעריצים שמעריצים להקה כמו להקת בנים וטוענים שהיא "איכותית",נכון. אני לא חייב לאהוב את כולם וזה לא מונע ממני לנהל את הפורום הזה. שלך דור

lp2002

New member
תיקרא

טוב מצידי זה היה פורום של ויכוחים כול עוד זה היה בטעם טוב ובלי ירידות כמו שאתה יורד על מעריצים ועל הלהקה ואתה בכלל הודתה שאתה לא אוהב את הלהקה ולא את המעריצים נכון! מצידי הפורום היה גם לויכוחים אבל שהיה מנהל שאוהב את הלהקה לא כמוך! קריידל מי זאות או זה ? על מה אתה מדבר? שם הפורום הוא לינקין פארק אתה לא אוהב את המעריצים אתה לא אוהב את הלהקה אז זה מונע ממך מלנהל את הפורום

למעלה