תאריך למפגש + הצעה

M e n s R e a

New member
תאריך למפגש + הצעה

טוב, אז אמרתם-"קבע כבר תאריך, פריק!". אז אני מציע את רביעי, 4/4 (הכל איכשהו בסימן 4). זה יהיה חול המועד אומנם, אבל ככה אנחנו הסטודנטים נוכל גם להשתתף (החופש שלנו מתחיל מאוחר יותר). לגבי שעה-נניח 12:00 (עם כוונה להישאר כמה שעות, אז מי שיכול לבוא שעה-שעתיים אחרי לא נורא). מקום-עזריאלי. האם למישהו יש בעיה ספציפית עם התאריך הזה (אם כמה לא יוכלו, ננסה תאריך אחר).

M e n s R e a

New member
ההצעה:

אני יודע שלא רציתם מפגש עם עוד פורומים. אבל, בינתיים הועלתה הצעה, שגם פורום רוק יעשה מפגש בפסח. בגלל שהפורומים התכנים בהם יחסית די דומים, ובכלל כמה מאיתנו כותבים גם פה וגם שם, ואני מכיר משם כמה אנשים, והם באמת סבבה-אני מציע שנעשה את המפגש ביחד איתם. מתאים לכם? כמובן שאם תהיה התנגדות נעשה מפגש רק לפורום לדזפ. קיצר, אני צריך תשובות, אנשים

ShikS

New member
אממ

אני מעדיף את יום שלישי, אבל לא נורא אם זה יהיה ביום רביעי לגבי מפגש עם פורומים אחרים? אם לא הרבה יאשרו את הגעתם, אז למה לא

M e n s R e a

New member
אני לא רואה התנגדות...

זה אומר שהתאריך יהיה יום רביעי, 4/4, בעזריאלי, שעה 12:00. מקום מפגש מדויק יותר ייקבע יום-יומיים לפני. אני גם מבין שזה בסדר שאציע למי שרוצה מפורום רוק (שממילא כמה משם, בניהם אני, כותבים גם פה) להשתתף במפגש...

Aline In Chains

New member
יכול להיות שאני אוכל..

יכול להיות שאני אהיה בת"א ב4.4, אולי.. כי למחרת אני נוסעת לירדן..

M e n s R e a

New member
אז טוב שלא קבענו ליום אחרי

דווקא חשבתי לעשות בחמישי, טוב שלא.

M e n s R e a

New member
לא טוב?

כי לא אמרתי בטוח, מקסימום נגיד ששמים זין עליהם ונעשה את זה ברביעי בכל זאת

שמיקי

New member
עדיין לא טוב לי

הפסטיבל עד ה7.4 לא נורא.. תהנו.. אני אבוא מפגש הבא:)

למעלה