תאריך למפגש פורום

danduuu

New member
תאריך למפגש פורום../images/Emo124.gif

אממ אנחנו צריכים להתחי לקבוע תאריך אז כל אחד יגיד מתי נוח לו בפורים לי נוח או ב-14 או ב-15 מתי אתם רוצים?

13.3../images/Emo163.gif

אני כבר ביום הזה בגלל מפגשים אחרים.. סורי אנלא הולכת להיות בחופשה של 3 ימים פעמיים בעזריאלי..

Elpar

New member
זה התאריכים של פורים?

אני לא יכול ב15 זה בטוח... (יש לי לימודים כוס אמק! בחופש!!! אתם קולטים???) ב13 וב14 אממ.... טוב זה תלוי בשעה ובמפגש לינקין פארק (אני הולך לשם כמעט 100% אז אולי אוכל לבוא לבקר כאן גם לכמה זמן P:)

Elpar

New member
לא בדיוק

אני אוהב את שתי הלהקות מאוד, אבל את לינקין יותר... ויש בפורום מישהי שאני מת לפגוש

Tashkin

New member
וואלה?

אני היתחלתי עם לינקין חחח לפני שנים רבות עוד כשהיה את האלבום הראשון, לפי דעתי רק האלבום הראשון היה איכות ואז הם היתדרדרו קשות, בימיוחד עם ג'יי זי, שמאז אני ממש הפחתתי בערכם..., אבל היי על טעם ועל ריח אין מה להיתווכח...

YaAr0nEt

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo205.gif../images/Emo215.gifמה??!?!?!!?

אבל אתה הבטחת!!!!

Elpar

New member
מה הבטחתי?

ולאן נעלמת את??? לא מתחברת יותר! ולא הבטחתי שאני אבוא, אבל אמרתי שאם אני כן אבוא אז זה יהיה למפגש של לינקין פארק, אם את רוצה רלאות אותי אז תבואי לשם
רק תזכרי! לא להדבק כשאני עם סמר חחח

YaAr0nEt

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif חשת!!!!

חח אמ.. האמת לא היה לי זמן אני ממש עסוקה ואני גם חולה עכשיו.. אולי מחר אני לא אלך לבצפר אז אני אהיה על המחשב.. אבל הסיכויים שזה יקרה נמוכים....

Elpar

New member
במה חשתי?

לא הבנתי :/ ולא התחברת :( אני מקווה להיות עוד כמה זמן כאן... ויודעת מה, אם יהיה מפגש של HIM אולי אני כן אבוא אליו במקום לינקין פארק... נראה איך העניינים התגלגלו... ואיפה יש יותר אנשים שאני רוצה לפגוש (את אחת למשל P: אבל יש עוד)

../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

עוד איזה חצי חודש נקבע. לא צריך עכשיו

MeetLofe

New member
13../images/Emo127.gif

כי בכ"מ יש לי כבר מפגש פורום אחר ואם זה עזריאלי אז מעולה

Rose131

New member
13.3../images/Emo29.gif

כי כל המפגשים יהיו בתאריך הזה אז זה נוח

Sim§ MaN

New member
המ.. ../images/Emo189.gif

ישלי מפגש קומונה שלי [בעזריאלי] בפורים ויום אחד שאני מסתובב בת"א. ^^ אנלאיודע עדיין מתי המפגש קומונה אבל אם זה יצא באותו יום אני אקפוץ לביקור 100%.

danduuu

New member
לאאא אם זה יהיה ב-13.3 אני לא יוכל

לבואאאאאאאא ואני כבר מזה תכננתי לבוא

danduuu

New member
sorry people

כל פורים נדפק לי..וכמה שכבר מתתי לבוא למפגש אני כבר לא יבוא כנראה כי אתם רוצים ב-13 וב-13 יש לי ניתוח..אני יכולה בסוף רק ב-15 אז אם מישהו יכול רק ב-15 גם שיגיד לי ונעשה מפגש קטן יותר בעזריאלי אפילו

למעלה