תאריך מדויק!

heavenly girl

New member
תאריך מדויק!../images/Emo24.gif

היי לכולם! מישהו יודע לומר לי באיזה תאריך בדיוק או לפחות באיזה חודש אמור להגיע אלינו "צעקה 4" בשנה הבאה? דחוף דחוף!!!!!

scoti5

New member
צעקה 4

סרטי צעקה תוכננו להיות טרילוגיה, ואכן כך היה. בגלל ההצלחה הגדולה של הסרטים, חשבו לעשות טרילוגיית המשך, שהכוכבת בה תהיה גייל וות'רס. בינתיים, לפי האתר IMDB, שנחשב לבין החזקים בתחום הקולנוע, אין שום תכנון לסרטי המשך לסדרת צעקה. לדעתי האישית, צריך לעזוב אותה כמו שהיא. מספיק שהרסו אותה עם צעקה 3.

scoti5

New member
לא אמרתי

לא אמרתי שגייל תהיה גיבורה. אמרתי שפעם, כסרטי צעקה היו להיט (לפני השלישי), חשבו לעשות טרילוגיית המשך, ששם גייל היא הגיבורה. כמובן שבין זה לבין המציאות יש מרחק עצום.

scoti5

New member
החלק השלישי

עשוי בטעם רע. יחסית לשני הסרטים הראשונים הוא: משעמם, צפוי, דבילי, ילדותי, חסר תכלית, נמתח כמו מסטיק ובעל יכולת לגרום לך ליסוע לארה"ב, לקנות אקדח ואישית לחסל את כל השחקנים. אני אישית, ידעתי שהיו 3 רוצחים בסרט הראשון בלי שיסבירו לי את זה כמו ילד מפגר בסרט השלישי. כל בן אדם עם השכלה ממוצעת יכול להבין את כל הדברים שמסבירים בשלישי. הרגשתי כאילו מנסים להסביר לי מחדש את לוח הכפל. יש סרטים ידידי הצעיר, שלא נועדו להיות טרילוגיה. השכל ולמד.

Aeon

New member
השלישי היה גרוע!

אבל השני היה עוד יותר גרוע!!! הראשון היה מגניב לאללה!

kfir number 1

New member
אני

מסכים שהחלק ה3 גרוע אבל השני גרוע??? ממש לא הוא מצחיק הוא היה עם שרה מישל גלר וזה היה לדעתי מאוד מוצלח. (ואני לא אומר שהראשון לא טוב) אבל להגיד שהחלק השני גרוע זה ממש גובל בטיפשות.

Aeon

New member
החלק השני היה הכי גרוע../images/Emo46.gif

וזאת דעה אישית אתה לא יכול לקרוא לדעתי "גובלת בטיפשות" כי לחשוב ככה זה טיפשי בשל עצמו!!!

דם דם

New member
אני מסכים עם סקוטי

הסרט השלישי באמת היה זוועתי, והמפיקים יעשו בשכל אם הם לא יעשו עוד סדרת צעקה.

heavenly girl

New member
כמה שאתה צודק.....

אתה כל-כך צודק. אני מאוד מאוד התאכזבתי מ"צעקה 3". אהבתי מאוד את שני החלקים הראשונים. אם כבר יעשו את החלק הרביעי-אז שיהיה כמו ה-2 הראשונים וממש ממש ממש לא כמו השלישי!!!!!

למעלה