תאריך מחוק באריזת מזון

ספרנו1

New member
תאריך מחוק באריזת מזון

שלשום קיבלתי משלוח של 2 אריזות מזון GO לחתול (היו אמורים להביא באריזה אחת, אבל לא היה במלאי). על אחת מהאריזות מופיע (בגב האריזה, בצד שמאל למטה-לא מצאתי במקום נוסף) התאריך כפי שנראה בתמונה שצילמתי :
http://i.imgur.com/UtxKOUF.jpg

באריזה השנייה התאריך מחוק עוד יותר ואפשר לראות רק 5 לדצמבר אבל לא את השנה, וגם לא את המס' הסידורי של המוצר (מחוק). האם ניתן להניח שמדובר גם ב-2015, או שלא כדאי לקחת את הסיכון?

תודה

ספרנו1

New member
כן אני יודע

זה פשוט כאב ראש עבורי לתאם עם השליח (במקרה שלי אי אפשר להניח ליד הדלת, ואני חייב להיות בבית לקחת את זה מידיו) ..
&nbsp
מה גם שדווקא את האריזה עם התאריך המחוק פתחתי.. בכל זאת הם יחליפו לדעתך?
&nbsp
תודה

dimitrygo

Active member
מנהל
תשאל בחנות לגבי השק הזה, יכול להיות שיש להם שק אחר מאותה

הסדרה והם יכולים לבדור מה התאריך עליו. אם כמובן אתה שומך עליהם.

ספרנו1

New member
כמו שאמרתי, קיבלתי מהם באותו המשלוח 2 שקים מאותה סדרה:

GO הודו-עוף-ברווז , אחד מהם עם תאריך פקיעת תוקף של 31.5.2015 ובשק השני התאריך מחוק ורואים רק 5 לדצמבר, את השנה לא רואים.
לכן הנטייה שלי היא להניח שגם השק עם התאריך המחוק הוא מ2015, אבל השאלה היא האם יש סיכון משמעותי אם אני מסתמך על כך ונותן (אולי) לחתולה אוכל פג תוקף?

dimitrygo

Active member
מנהל
אם תאריך התוקף הוא שונה אז זו לא אותה הסדרה. הסיכון הוא מאוד

משמעותי אם מדובר על מזון שהתוקף שלו פג בדצמבר של שנה שעברה. אבל הסיוי לזה להערכתי האישית הוא נמוך וכניראה מדובר על מזון שבתוקף עד דצמבר של השנה הנוכחית.

ספרנו1

New member
תיקון התאריכים בהודעה הקודמת:

השק הראשון פג תוקף ב 31.12.2015 (ולא למאי, כמו שכתבתי קודם)
השק השני פג תוקף ב 5.12 בשנה עלומה
&nbsp
לא ירדתי לסוף דעתך: מה מגדיר 2 מוצרים כשייכים לאותה הסדרה (כדי שיוכלו לומר לי בחנות)? אם המספר הסידורי (שמופיע מתחת לתאריך פקיעת התוקף) הוא המעיד על הסדרה, אז גם זה לא רלוונטי כי בשק השני גם המס' הסידורי מחוק..
&nbsp

ספרנו1

New member
תודה

dimitrygo

Active member
מנהל
אני מניח שמספר סידורי אבל אף פעם לא באמת השוותי. השקים מאותה

הסדרה מיוצרים באותו יום ולכן התוקף שלהם גם פג באותו יום.

למעלה