תאריך עברי

ליבי101

New member
תאריך עברי

מהי המשמעות של תאריך עברי? מה אפשר לומר עליו לעומת הלועזי? מדוע אין מתייחסים כאן גם אליו? ולפי אותו טון, אם מתייחסים לשיטה בה מספר יום הלידה הוא החשוב ביותר (לעומת התאריך המלא שהוא משני, למרות שנראה לי שהרוב טוענים דווקא להפך), מה פירושו של יום הלידה בתאריך העברי? ואם נחשב את התאריך המלא, האם נתייחס לחודש תשרי כאל חודש מספר 1 או לחודש ניסן? אשמח לתשובה.

ליבי101

New member
הודעה נוספת משאין תשובה

מדוע אין משיבים לשאלתי בקשר לתאריכי הלידה העבריים?

עינת

New member
ליבי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ואין משיבים כיוון שאני אחת ואתם רבים... כל שאלה גוזלת זמן רב לתשובה והרי איני יכולה להיות מחוברת לפורום 24 שעות ביממה... גם כרגע זמני דחוק אז קצת סבלנות ובערב אשוב לענות. בינתיים שיהיה לך יום נפלא אור שפע ואהבה עינת

עינת

New member
ליבי היי

איני עוסקת בנומרולוגיה קבלית ולכן איני יכולה לומר לך כיצד נוהגים עם התאריך העברי. מה שכן אוכל לומר לך שזו אותה הגברת בשינוי אדרת. עבורי הנומרולוגיה האוניברסלית היא הדרך שמתאימה לי וכל מה שנושב ממנו רוח של דת מרתיע אותי... איני יודעת מי אמר לך שהתאריך המלא הוא משני,לכל מספר בתאריך הלידה יש משמעות וכך גם לשם ולשם המשפחה וכאשר אני נגשת לבדיקה כל המספרים משמעותיים בעיני וכל אחד מהם במקומו נותן לי מידע שונה... כל המידע נאסף ואז אני עושה את האינטראקציה בין המספרים. אי לכך לגבי שאלותייך על התאריך העברי איני יכולה לענות אך כמדומני שיש לנו בתפוז פורום קבלה ,שאלי שם ואני מאמינה שתוכלי לקבל תשובה. אגב,איני שוללת כל דרך,אלה רק משתמשת בדרך שמתאימה ונכונה עבורי. מקווה שהצלחתי לספק מענה גם אם חלקי לשאלתך.
שפע ו
עינת

למעלה