תאריך- קורס העשרה

idanshaf2

New member
בומבומלה וקורס העשרה

לכל מי שחשב במקרה שהוא לא יצא לקורס העשרה בגלל בומבומלה אפשר להירגע.. מקורות יודעי דבר מסרו לי שבומבומלה יוצא בחול המועד.. כלוומר בשבוע שאחרי קורס העשרה.. משמע שעכשיו אין לכם תירוצים

assafein

New member
מה זה בומבומלה???

סליחה על הבורות

anat135

New member
זה מן פסטיבל...

כזה לכל האנשים השאנטים בנינו... (אלללקק)

noa08128

New member
פסטיבל שנהיה..

ממסוחר בצורה מטורפת, ושאנטי אני לא מוצאת שם- אוי וואנבי שאנטי. ביסוסו של האורע היה בתחילתו טוב אבל זה התדרדר משנה שלשנה. ממולץ ללכת לפסטיבל של מועדון הג'ה פאן. שהוא מצולח מאוד עם צלילים טובים ולא המסחרה המטורפת -והכי חשוב אנשים טובים
ולא זה לא מטעם התנועה! נ.ב קורס העשרה- מי שלא בא פשוט מפסיד! - אחד המפעלים היותר מוצלחים בתנועה. הנשה גם נוסף לו שרימכבי- אז בכלל. תהנו נועהץ

ronl3

New member
תאריך- קורס העשרה

עידן תגיד באיזה תאריך יוצא קורס העשרה? ואני מקווה בשביל שאתה צודק שזה שונה מפעם שעברה! רון להב.

idanshaf2

New member
קודם כל

ברור שזה שונה... כי השנה אני שם
זה מה 8-11/4.. אלא אם כן אתה מופיע בשרימכבי ואז זה מה 7

idanshaf2

New member
אההה ואגב

ברוך הבא.. ואני שמח לראות עוד נציג של סניפנו הקטן

ronl3

New member
עידן, שששש

דבר ראשון תמיד כיף להיות עם כולם... אתה סתם נדחף.. אתה סתם אומר שזה שונה.. וגם לא בטוח שאני יוכל, קיצר, מה אני מדבר איתך פה בכלל?? נחכה. ותדע שהיום (שבת) לא שימשת דוגמא לחתניקים ולבוגרים של הסניף שלך בזה שלא באת .. אתה תקבל את המגיע לך.. בגלל זה, מגיע לנו אקסטרה ציוד חדש! אההה ואני מקווה מאוד בשבילך שרשמתי אותי למחר!!!

איזה שני מטומטמים..

אחד יותר דפוק מהשני!! באמת עידן...למה לא באת?! בזמן שאנחנו קרענו את עצמנו עד מוות ביום העבודה ה"קשה" הזה, אתה ישבת וראית "פוקימון" לא יפה עידן..לא יפה! אל תיקח את זה קשה..אתה יודע שיש לי בעיות עם מי שלא באותו צבע עור כמו שלי..

idanshaf2

New member
רק ככה לידע כללי

באמת חבל לי שלא באתי.. אבל אני נסעתי לחפש מסלול לטיול פסח... ובגלל זה לא הייתי

Guy90

New member
תחפש במפה שלא זכינו בה...

ימתרץ גרוע... אז תגיד שהוצאת את שי לי לטיול ונסגור עניין..... למה לחתור מסביב?...

עידן...

עידן...אל תקח את זה קשה מדיי... אני מאוד מקווה שהולך להיות טיול טוב בפסח.. אני סומכת עליך{טוב...בערך} חחח עוד פחות משעה אנחנו הולכים לקונגרס של תנועות הנוער.. מקווה שיהיה נחמד- אבל איתך שום דבר לא בטוח! =)

SoulDancer

New member
חוץ מ

העובדה שזה גם יוצא על היומולדת שלי וגם על ימים מרוכזים בבצפר=)

למעלה