תאריכים אפשריים למפגש

תאריכים אפשריים למפגש

בנות יקרות! ערב טוב. אז יש מיקום, המפות מתחילות להישלח באימייל, ונשאר לסגור תאריך אז יש אפשרות אחת בא´ חוה"מ פסח, זה יוצא ביום שישי 29.03, וככה תהיה אפשרות גם לעובדים מביננו להגיע, או ביום למחרת שבת 30.03. אז תציעו תאריכים, והתאריך שיקבל הכי הרבה קולות
, יהיה תאריך המפגש. ושוב, מי שמעוניין שישלח לי מסר עם כתובת המייל ומאיזה איזור מגיע ואשלח חזרה מפה. ביי בנתיים פנינה.

אין לנו בעיה עם שני התאריכים. ומי

שירצה לנסוע לחולון אחרי (אני יוצאת מרמה"ש), שישלח לי מסר.

אני לא אוכל להגיע

בשבת זה די ברור
וביום שישי לא נהיה באזור.... פעם אחרת אולי בימים הקיציים יהיה אפשר לארגן מפגש אחר הצהרים ?? וכן מה עם ל"ג בעומר (לא בטוח שנגיע אז כי אולי נארגן יום הולדת להודיה לכבוד המשפוחה.. אבל אם לא נארגן משהו אני פנויה באותו יום..)

שכחתי לספר לכם!!!

זוכרים שביקשתי רעיונות למסיבת תחפושות למבוגרים. אז זכיתי מקום ראשון , יש לי יש לי יש לי כ.טיסה לארץ!!! אנחנו מגיעים בשבועות ואם גם אז יהיה מפגש נשמח לבוא ולהכיר את כולם. ובינתיים תהנו במפגש הקרוב. (תמונות של התחפושת בהמשך)

רותי ע

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

ותמיד אפשר לארגן מפגש נוסף. רק תזכירי לי לפני...

אני יכולה רק בשישי כי אבא לא ממש

מגלה ענין ובשבת זה יום משפחה שלנו.. מן הסתם..

אנחנו יכולים רק בשבת אחה"צ

למחרת ערב החג אנחנו נוסעים להתארך אצל הסבא והסבתא בערד, ונחזור רק בשבת בצהריים, כך שיתכן שאולי לא נוכל להגיע כלל. אם נפספס את המפגש הקרוב נשמח להגיע למפגש הבא.

מיכל153

New member
יום שישי זה יותר טוב.

היי יום שבת זה בעיה בלי אוטו. יום שישי אולי עם שלי באוטובוס. אני באה מירושלים. ביי מיכל153

למעלה