תאריכים חדשים לעונות וסדרות חדשות

gadgad0

New member
תאריכים חדשים לעונות וסדרות חדשות

(באדיבות "המסך המפוצל"): BIG LOVE - עונה ראשונה (12 פרקים) - החל מ-15.10 אחים בדם - עונה ראשונה (11 פרקים) - החל מ-3.10 והכי חשוב: פילדלפיה זורחת - עונה שניה (10 פרקים, כולל דני דה ויטו) - החל מ-9.10

snier1991

New member
דרמה של 45 דקות מחליפה את

נשות הכדורגלנים אקסטרה טיים של 25 דקות?!

snier1991

New member
אז מה מ חליף את אקסטרה טיים?

אני מהמר על העשב של השכן

gilriv

New member
יכול להיות שאחים בדם ../images/Emo44.gif

סידרה חדשה -יש כבר הרבה פרומו הבקרוב ?אז אולי היא תחליף >את אקסטרק טיים החל מאוקטובר

gilriv

New member
מי ירוצו עוד פרומאים מיום ראשון

?עוד 2 פרקים ! בקוראים לי ארל מיום שני הקרוב ביום שלישי הפרק האחרון של הסופרנוס ?עדיין לא הפרקים האחרונים {הפרקים 8 פרקים פרקים מיוחדים לקראת 2007

gilriv

New member
YES רכשה את "סטודיו 60

>עכשיו זה רשמי YES גם תרכוש את סדרות נוספות ?שעולות כרגע באמריקה
בעיתון ידיעות אחרונות היום -שגם ממנה אני רואה את זה בעמוד 14 במוסף 24 שעות ?, כתוב שסטודיו 60 תוקרן ב"יס" סטודיו 60 עלתה כבר ב18.9 בNBC ב"יס+ היא תחל את שידורה בתחלת 2007 יוצר הסידרה הוא ארון סורקין וטומי שאלמי במאי ומפיק _______________--------------------------------------------------

האמת..

שהייתי מעדיפה שיקנו את 30 ROCK של טינה פיי... זה נשמע לי יותר מצחיק מסטודיו 60... מישהו יודע מה קורה עם זה..? אם יש תוכניות לרכוש אותה? רק שלא יגיע להוט, רק שלא יגיע להוט!

gadgad0

New member
30 rock תתחיל להיות משודרת בארה"ב

רק ב-11 לאוקטובר. אף אחד עוד לא יודע איך זה נראה ומריח. טינה פיי, בואו נודה על האמת, לא עשתה כלום חוץ מ-SNL, וגם שם היא לא הייתה מגדולי הדור. לגבי "סטודיו 60" - אין מה לעשות, סידרה חדשה של סורקין ושלמה מצדיקה רכישה - גם "על בליינד". מדובר בכוכבים מליגת-העל. אגב, הפיילוט שודר בשבוע שעבר וזכה להרבה מחמאות וביקורות מצויינות.

gilriv

New member
אגב על 30 ROKC

יתארחו בסידרה חלק נכבד מ -SNL כמו טרייסי מורגן -אלק בולדין שהתארח הרבה בSNL -הוא יישחק גם תבוס של טינה פיי ולדעתי יהיה גם ג'ימי פאלון כשחקן אורח מאחורי הקלעים ----------------------------------------------------------------- הסידרה עוסקת במאחורי הקלעים -של השואו הקומי "סטרדי לייב

טרייסי מורגן היה גדול אצל קונאן

בתוכנית הלילה. בא לעשות פרסומת לRock30 אם הוא שם אז זה בטח שווה צפיה.

gilriv

New member
גם אלק בולדין מצוין ומצחיק מאוד

-הוא נגע בציצי של איימי פולר בSNL עונה חדשה וגם הוא ישתתף בכמה תוכניות של וויל וגרייס >הוא מזה שווה אני בטח רוצה לראות את זה עם הוא שם

אלק בולדווין קומיקאי אדיר!

פספוס של רשתות השידור שלא נתנו לו סדרה בכיכובו. הוא משדרג כל סדרה או תוכנית בה הוא מופיע.

אוקיי...

אז ב ROCK 30 הוא דמות קבועה (ועד כמה שהבנתי דיי גדולה) בכל מקרה, סורקין או לא סורקין... אני מאמינה בטינה פיי! היא פשוט טובה, ומבחינתי היא כן מגדולי הדור. יחד עם עוד קאסט מפיל מצחוק... ואני ממשיכה להתפלל לכך ש ROCK 30 לא יגיע להוט... הבה נחזיק אצבעות יחדיו

gilriv

New member
?

אלק בלדווין הוא גם שחקן ויודע לשחק גבר קשוח _,אני אוהב להסתכל בסרטים שלא ?.מאז שהוא הופיע בסטרדיי נייט ובוויל וגרייס זה פשוט נהדר לראות קטעים מצחיקים שלו הוא שיכור כזה -שודרו בשנה שעברה סרטים שלו גם בערוצי יס

למעלה