תאריכים להופעות.........????????? משהו? מישהו??????????? :(((((((((((((
ר רעוּת New member 19/1/09 #4 היא לא אוהבת אותנו יותר ../images/Emo7.gif היא בטח עובדת על האלבום או משהו כזה לפחות שיהיה מוצלח בסוף ואז אולי אני אסלח לה על החלל שנוצר בחיי בתקופה ללא הופעות שלה . ואולי אני לא אסלח, כי אני כלבה נקמנית
היא לא אוהבת אותנו יותר ../images/Emo7.gif היא בטח עובדת על האלבום או משהו כזה לפחות שיהיה מוצלח בסוף ואז אולי אני אסלח לה על החלל שנוצר בחיי בתקופה ללא הופעות שלה . ואולי אני לא אסלח, כי אני כלבה נקמנית
B bזוהר New member 19/1/09 #5 אווווומיייייגגאאאאדדד אומיגאד!!!!אומייגאד!!!!!! חלמתי שאני נכנסת לאתר ויש תאריכי הופעות חדשים נכנסתי לאתר ויש משהו אפילו יותר טוב!!!!!!!!וואי אני לא מאמינה.תיכנסו לאתר!!!!!!!
אווווומיייייגגאאאאדדד אומיגאד!!!!אומייגאד!!!!!! חלמתי שאני נכנסת לאתר ויש תאריכי הופעות חדשים נכנסתי לאתר ויש משהו אפילו יותר טוב!!!!!!!!וואי אני לא מאמינה.תיכנסו לאתר!!!!!!!
B bזוהר New member 19/1/09 #6 אני לא מאמינה שההקלטות בתהליכי סיום יווווואו! אבל אפשר להבין מהכתוב שהיא לא מופיעה עד מרץ. זה לא נכון...... נכון??
אני לא מאמינה שההקלטות בתהליכי סיום יווווואו! אבל אפשר להבין מהכתוב שהיא לא מופיעה עד מרץ. זה לא נכון...... נכון??
D DeepThoughts New member 19/1/09 #7 יואל? אוקי אני מחכה לאלבום החדש ויותר מזה לתאריך חדש להופעה בב"ש.
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 20/1/09 #8 איזה כיף לפי מה שהיא אמרה הוא יצא לחנויות בסביבות הגיוס שלי, אני אוכל לקחת אותו לטירונות, זה יהיה נפלא.
איזה כיף לפי מה שהיא אמרה הוא יצא לחנויות בסביבות הגיוס שלי, אני אוכל לקחת אותו לטירונות, זה יהיה נפלא.
S so are you to me New member 21/1/09 #10 יואל? ל.ו.ל. מה זה המודיעיניוּת הזאת, שם קוד בלה בלה? עוד פעם הוראות פקע"ר?