תאריכים

• פותח הנושא OMO
  • פורסם בתאריך

OMO

New member
תאריכים

מחר התאריך הראשון לינואר 2002. אני חוגג שנתיים לאיבוד התמימות שלי, איבוד הילדות, איבוד הבתולין. כבר שנתיים שאני הולך סהרורי בשדרות העולם המופרע הזה. נגעל מעצמי ומכל האנשים שסובבים אותי. אני עושה דברים אסורים, על פי אמות המוסר הישנות שלי בכל אופן. מי ידע לפני שנתיים שאני אשב פה ואזכר בכל המעשים המגונים שביצעתי, כל הסטיות הקטנות, כל הגברים הזרים שאני בכלל לא מכיר והם מכירים אותי, כל הסקס הנתעב הזה. שלשום היה העשרים ותשעה לדצמבר. בעשרים ותשעה לספטמבר הגעתי לבמה חדשה. בעשרים ותשעה ליוני נפרדתי מהחבר היחיד שהיה לי. הכל בהפרש של שלושה חודשים. בעשרים ותשעה הבא בתור, ההוא של חודש מארס, יסמל את סיום השנה הנוראית הזו, של דיכאון, בלבול, כאב וערפול חושים. בעשרים ותשעה הבא אני אהיה אדם אחר, בלי כל המנהגים האלה של זנות, לבישת מסיכות, התנשאות, הלקאה עצמית ושנאה תהומית לעולם. אני מתפלל שהחלום הזה שלי באמת יתגשם. בעשרים ושנים לספטמבר אני חוגג את הולדתי. נולדתי בלילה האחרון של מזל בתולה. יש בי המון מאפיינים כאלה, של אובססיה לניקיון, סדר ומשמעת. אני מאמין שכל מה שקורה יש לו סיבה. אני רוצה למות ביום הולדת שלי, ובכל שנה אני לא חושב בכלל על מוות, אז דוחים לשנה הבאה. יש מין כאב התבגרות שורט כזה בלב, אולי זה בגלל שכל שנה אני יודע שצריך להוסיף עוד נקודה רעה לזכותי, אבל הכאב הזה אין לו סוף והוא מושך אותי אליו כל השנה. מחר התאריך הראשון לינואר 2002. תחילת הסוף וסוף ההתחלה. מחר אני אהיה אותו בן אדם. ולא אהיה בכלל

the_new_guy

New member
OMO יקר,

OMO יקר, דבר ראשון, נראה לי שאתה זקוק ל
אז קבל... ככה זה כששנה נגמרת. זמן להסתכל אחורה ולעשות חשבון נפש. מנסיון, לא תמיד אוהבים את מה שרואים שם. למרות שנראה לי שאתה ואני עברנו דברים ל-ג-מ-ר-י שונים בחיים, נראה לי שיש לנו משהו משותף: אתה מצטער על דברים שעשית ואני מצטער על כל הדברים שלא עשיתי... אז למרות הכל, תנסה אולי לראות את זה ככה: עכשיו, אחרי שניסית הרבה דברים, לבשת מסיכות וכו´ אתה יודע מה אתה לא רוצה לעשות ואתה יודע מה לא גורם לך להרגיש טוב. הרבה אנשים מבוגרים ממך בהרבה שנים- אין להם מושג מה הם רוצים מעצמם או מה עושה להם טוב (אני רואה מספיק זוגות נשואים שממשיכים לחיות רק מכח האינרציה). אתה צעיר ונמאס לך להרגיש חרא. נראה לי שזו דווקא נקודת פתיחה של משהו טוב. אולי זו לא "תחילת הסוף" כמו שכתבת, אלא פשוט "התחלה חדשה" ואולי הפעם, התחלה של משהו טוב יותר?

דרור22

New member
לפעמים כל מה שצריך לעשות....

לפעמים כל מה שצריך לעשות זה לפקוח את העניים ולהתעורר.... לפעמים כל מה שצריך לעשות זה לעצום אותן ולברוח.... שתי הפעולות מנוגדות הן - אבל לפעמים אתה חיי בחלום, ולפעמים בסיוט.... בשני המקרים - המציאות היא קשה ולכל אחד יש את השיטה שלו לברוח, להירגע, - יש כאלו שמעשנים ושונאים את זה, יש כאלו ששותים - ושונאים את זה, יש לוקחים סמים (אוהבים את זה?) ויש סקס- חסר משמעות?, כן,מגעיל? כן, מלוכלך?, מטונף? כן כן כן... לכל אחד יש את השיטות שלו לברוח, להתעורר.... אבל תזכור שלפעמים יש שיטות טובות- את כל הכעס אפשר להוציא גם בדרכים אחרות: ריקוד, כתיבה, ציור, ספורט שחיה גינון... וסקס- לא חסר משמעות, לא מגעיל, לא מטונף, לא מלוכלך... ובמקום לכרסם את הנפש הם מרגעים אותה בונים אותה, אתה רק צריך לרצות שהשינוי יבוא- והוא יבוא תפסיק לשים מסיכות (והכוונה היא לא לצאת מהארון או משהו- אני ארוניסט מושבע) ותחיה לברח תתעורר אבל תעשה את זה לכיוונים חיובים... עכשיו תתחיל מחדש- תשכח תאריכים, תעצום עניים ותחייך! שלך עם המון אהבה
דרור

spainbar

New member
נראה לי שאתה באמת זקוק ל-../images/Emo24.gif

האמת כשקראתי את מה שכתבת התחלתי לדאוג ולא ידעתי אם לכתוב משהו, אבל לפי המשפט הזה ברור שהחלטתי להגיד משהו קטן??? הדאגת אותי, ולא מעט... כי שמעתי אנשים כמוך בעבר, ואולי באיזושהי מידה פעם שמעתי את עצמי חושב בצורה הזו (אני לא יודע בן כמה אתה, אבל אצלי זה היה בגיל 15-16)...בסופו של דבר צריך לזכור כי הכל עובר - באמת!!! ויהיה זמן שבו נוכל אולי לחיות כמו שנרצה. היו ויהיו כנראה תמיד תקופות לא משמחות בחיינו, בעיקר כשאנחנו באמת אולי קצת יותר מתוסבכים מרוב האנשים - לא יודעים מה אנחנו רוצים, קשה לנו להתנתק מהרגלים ותפיסות שכולם הרגילו אותנו אליהם בעבר, ובעיקר אנחנו רוצים לעשות דברים בדרך שלנו, לחיות בכיף ובשחרור ממה שכולם חושבים אבל לא מצליחים (אני דו ועדיין עמוק בארון, ואני בן 24). עוד יותר קשים הדברים כשאין לנו מישהו לאהוב או שיאהב אותנו, הצורך הפרימיטיבי היפה הזה שאנחנו לא משתחררים ממנו, אנחנו צריכים מישהו שאיתו נרגיש טוב, שנוכל לדבר, להיות מי שאנחנו, לבכות אפילו על דברים שאנחנו מתחרטים שעשינו או שלא עשינו...מישהו שאתה יודע כל הזמן מחכה לשמוע ממך קול. בסופו של דבר המחשבות האלה ורבות אחרות שנראה לי שאני לא ירשום פה כי זה יתקע את הסרוור, עוברות אצל כל אחד מאיתנו בתקופה זו או אחרת, אתה לא היחיד שעובר אותם, ואתה לא באמת לבד, כי באופן מפתיע יש אנשים שבאמת אכפת להם ממך (תתפלא - ההורים) ואפילו אנשים כמוני ואחרים בפורום שבגללך יושבים מול המחשב וכותבים,.. ובאמת כמו שהבחור החדש ודרור22 כתבו.. הבעיות האלה צצות יותר קשה בכל מיני תאריכים שמישהו אחר קבע בשבילנו... טוב אני ינסה לסיים רק בעניין שאין דבר כזה שאין פיתרון, ואין שום דבר בעולם, שום דבר ששווה בשבילו לשקול אפילו לשניה פתרון סופי כזה או אחר אתה תגלה עוד חודש שכבר פתאום אתה באמצע השנה הבאה ושום דבר לא נפל מהשמיים, שהחיים ממשיכים ושאתה אפילו נהנה מהם פה ושם... אישית שוב הייתי מציע לך לצאת לטייל לבד בים או במקום אחר עם וולקמן ומוסיקה טובה, להסתכל על השמים האפורים של החורף כי לי הם עושים ממש מצב-רוח טוב.. ואם בא לך צא לרוץ או לשחק כדורסל או לרכב על אופניים - בעיקר תעשה משהו שיחזיר לך את התחושה הזו שלפעמים מגיעה כשאתה לא שם לב - "its good to be alive". ס.

MARMELAD

New member
הם יודעים מה הם אומרים.

שלושת התגובות שקיבלת - פשוט סיכמו את כל מה שאפשר לאמר בנושא. קודם כל תרשה לי להצטרף לחיבוק הקבוצתי - אני לא אשים את האייקון של החיבוק כי הוא די מעצבן אותי אבל חיבוק תקבל בכל מקרה..
ומה אני יכול להוסיף? שהזמן עושה את שלו. ככה פשוט. כשאני מסתכל אחורה - ולא כל כך מזמן - אני מזדעדע מהדברים שעשיתי פעם. אבל אין מה לעשות. אלה החיים, ואנחנו לומדים בכל יום עוד משהו. ובסוף יהיה טוב. בטוח. שנה טובה..!

למעלה