תאריכי גיבושים

תאריכי גיבושים

יש לי כמה שאלות בקשר לתאריכי הגיבושים והגיבושונים, למי שיודע משנים עברו. ממה שהבנתי, למי שעושה יום סיירות בינואר, יש גיבוש (מטכ``ל/שייטת/חובלים) בשבוע הראשון של אפריל (חופש פסח), גיבושון (שלדג/669/צוללות) בערך שבועיים אחרי הגיבוש, וגיבוש צנחנים בסוף אפריל. השאלה שלי היא - מה לוח בזמנים למי שעושה יום סיירות ביולי? האם גם אנחנו נאלץ לחכות חודשיים וחצי לגיבוש - כלומר עד חופשת סוכות - או שהוא יתקיים עוד בחופש הגדול? ואם כך, אז מתי יתקיים גיבוש החורף של הצנחנים (אם אכן יש רק פעמיים בשנה - חורף וקיץ) - בדצמבר? תאריך הגיוס הזמני שלי הוא ב-13 לנובמבר 2001, אך שדחיתי (רפואית) את יום הסיירות מינואר ליולי נדרשתי לכתוב בפקס שאני יודע שהדחייה תדחה גם את תאריך הגיוס שלי למרץ. האם ישנו סיכוי שאתגייס בנובמבר למרות זאת (אולי אם אפול מהגיבושים)? נ.ב. מישהו יודע אם יש עוד גיבוש בני משקים השנה? שמעתי שיש רק מחזור גיוס אחד בשנה - נובמבר. זה אומר שאין עוד גיבוש עד אז?

מזלט

New member
צה``ל ומדיניות

לצה``ל לא קיים במחשב כפתור הנקרא UNDO כמו במחשבים שלנו, זה פשוט לא קיים. חתמת - נקבע לך. רק לעיתים רחוקות מאוד אפשר להזיז משהו ולגרום להם לשנות את הדברים, אם תצליח - ספר לנו איך.

avipe

New member
אז ככה

אני כמוך לא עשיתי יום סיירות בינאור ואמרו לי שאם אני רוצה אז להסכים לדחיית שרות למרץ אז אמרתי להם שלום ותודה..ואני בגלל מועמדותי לטייס הפסדתי את הגיבוש של בני משקים.. ולאור ניסיוני ומחקרי להלן התשובות: א יש רק שני גיבושים לבני משקים שנערכים באותה תקופה, בפסח...(נפרסים על שבועיים- כול גיבוש יומיים אבל בשבוע אחר). ובקשר ליום סיירות בקיץ אז הגיבושים הם חודש אחרי ואפילו פחות.. ובקשר לזה שאם תפרוש או לא תעבור גיבושים ותרצה בכול זאת להתגייס בנובמבר אז לא ממש לא ובגלל זה אני לא הסכמתי לדחייה... וזה בערך מה שאני יודע.. בהצלחה

amir18

New member
אז ככה

לאלה שעושים את היום סיירות ביולי את הגיבוש בספטמבר והגיבושונים באקטובר. ככה זה בינואר היום סיירות, אחרי זה הגיבוש באפריל והגיבושונים במאי.

למעלה