תאריכי גיוס

d9777834

New member
תאריכי גיוס

סוף סוף לאחר טרטורים של יותר משנה וחצי קיבלתי תאריך גיוס ל26.6 ובעזרת ה' ב30.6 אני מתחיל קורס טכנאי מערכות מחשוב מתקדמות בבה"ד 7. רציתי לדעת האם ב26.6 זהו תאריך גיוס מתנדבים או שנתנו לי את התאריך הזה אישית צמוד לתחילת הקורס? ורציתי לדעת גם אם מישהו שהתגייס קיבל לפני הגיוס צו גיוס?

תודה ושבת שלום,
דניאל.

liavavraham

New member
היי

שמח בשבילך שקיבלת תאריך גיוס :)

תעיין בהודעה שפורסמה על ידי המנהלת הקודמת של הפורום:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1177&MessageId=167623262

לא נראה לי שזה תאריך גיוס רשמי של מתנדבים, אלא רק לצורך הקורס. בנוגע לצו גיוס, קראתי על כאלו שלא קיבלו, אך זה לא משנה, כי אתה יכול להתייצב בלשכת גיוס גם ללא הצו, בעזרת תעודת זהות שלך.

ד"א, אני גם הולך להיות טכנאי מחשבים :)

בהצלחה :)

d9777834

New member
תגובה

גם אתה הולך להיות טמ"מניק ? אז אתה תהיה איתי כנראה בקורס... למתי נתנו לך תאריך? וראיתי שאמרת שאתה הולך להיות בפיקוד צפון גם אני הולך להיות אחרי הקורס (חצי שנה של קורס)

liavavraham

New member
לא יודע אם קוראים לזה טממ שם...

כן, אני הולך לפיקוד צפון, קרוב לצומת גולני. עדיין אין תאריך, אבל יש מצב שאני מתגייס החודש. זו יחידה קטנה איפה שאני הולך, אז לא נראה לי שזה טמ״מ כמו של חיל אוויר וכאלה...

d9777834

New member
תגובה

טמ"מ זה קורס מורכב יותר ממנהל רשת, גם לי הציעו את התפקיד שלך ליד הבסיס בצומת גולני, אבל העדפתי את טמ"מ.
בכל מקרה, גיוס קל ושבוע טוב :)

liavavraham

New member
תודה, גם לך :)

יש לי חבר שהוא גם בטמ״מ אבל בחיל האוויר.
בכל מקרה עברתי גם קורס טכנאי מחשבים ורשתות במכללה, ככה שזה יתרום גם לאזרחות לאחר מכן :).

ד״א שלחתי לך הודעה פרטית.

שבוע טוב :)

d9777834

New member
יש טמ"מ בחיל האויר ויש בחיל תקשוב

שזה שני תפקידים שונים. וההכשרה של טמ"מ מורכבת ולוקחת כחצי שנה, בנוסף זה הקורס האיכותי ביותר בבה"ד 7 עם ביקוש אדיר באזרחות... ובחברות הייטק

d9777834

New member
משהו נוסף

כדי להתקבל לתפקיד צריך לעבור בחינות אצל הבוחן החיילי וסיווג בטיוני

liavavraham

New member
סביר להניח שזה קצת יותר משמעותי

כיוון שבחיל האוויר ובחיל התקשוב זה גדול יותר, ולאן שאני הולך, לפחות לפי מה שראיתי, זו יחידה קטנה.

למעלה