תאריכי גיוס

אמאלה02

New member
תאריכי גיוס

היי כולם,
בתי היתה היום בועדה רפואית לסיכום פרופיל ואישור התנדבות.
רציתי לדעת מה עכשיו... מה הלאה.... היא היתה לפני כחודש בראיון לתפקיד מסוים ולפי מה שהבנו היא התקבלה אליו.
כרגע לא מופיע שום דבר בנתונים האישיים שלה במיטב.... מתי זה יופיע ?
כמו כן - מי יודע מתי הגיוס הקרוב למתנדבים וזה שאחריו ?

תודה מראש אמא

hillator

New member
תשובות

1. אצל מי היה הראיון? מי אמר לכם שהיא התקבלה?
2. נדמה לי בסוף אוקטובר

אמאלה02

New member
תודה נועה ועוד שאלה

אמרו לי השבוע שבתוך שבועיים נקבל תאריך גיוס כנראה.... במידה ואכן יש לה תפקיד האם הם יכולים להגיד לה שתוך שבוע היא מתגייסת ? כלומר גיוס 2.10.14 או שיגידו לה שהתאריך הקרוב הוא 1.1.15 ?
תודה מראש

נ ו ע ה 12

New member
אם הכל נסגר מבחינת אישור התנדבות + שיבוץ + סיווג אם צריך, כן

כבר היו מקרים, לי הודיעו 3 ימים לפני...

לגבי הקיוסק האישי ב"עולים על מדים" - לרוב הוא לא מתעדכן עבור מתנדבים, אז אל תסתמכו עליו

אמאלה02

New member
שלום ותודה על התגובה

הראיון היה אצל רופא בתל השומר בלשכת הגיוס והוא נתן לה את הפרופיל שלה כולל התנאים בהם היא יכולה להתנדב (כלומר בלי שמירות, בלי נשק, בסיס פתוח וכו'....) ולפי מה שבררתי השבוע עם מדור מתנדבים תוך שבועיים אנחנו אמורים לקבל תאריך גיוס

אמאלה02

New member
תודה על התשובות ועוד שאלה

היי שוב,

קודם כל תודה על התשובה המהירה....
יש לי עוד שאלה....
אם הבת שלי קבעה כול מיני דברים למשל חופשה משותפת עם החבר או דברים מהסוג הזה האם יתחשבו בה ? זה אמור ליהיות ממש בקרוב והיא לחוצה שהיא תצטרך לבטל הכול בגלל הגיוס הקרוב במידה ואכן זה יהיה יהיה בקרוב. פשוט לא חשבנו שכל התהליך יסתיים כול כך מהר.

תודה

liavavraham

New member
תשובה

בעיקרון, אם היא אוטוטו מתגייסת, זה יהיה קצת בעייתי. היא תוכל לקחת כנראה חופשה רגילה בעת השירות הסדיר שלה.

אמאלה02

New member
שוב תודה על התשובה ועוד שאלה בבקשה

היי שוב,

סליחה על כל השאלות. אני רוצה פשוט להבין קצת יותר את כל העניין....
ברגע שיהיה תאריך גיוס מה זה בעצם אומר ? הבנתי שיש איזה שבוע שהוא בעצם ה"טירונות" של המתנדבים.
איפה זה מתקיים ? האם חוזרים כל יום הביתה ? ה 2.10 זה יום חמישי..... זה אומר שנשארים שבת ? (למתנדבים מותר להשאר שבת ? הרי אחד הפטורים של הבת שלי זה בסיס פתוח ואין לישון בבסיס....) ואם לא נשארים אז עד מתי נשארים כל יום בצבא בתקופת הטירונות ?
בקיצור אשמח לעוד קצת פרטים מרגע שיש תאריך ועד השירות עצמו....

תודה מראש

hillator

New member
אין מה להילחץ

אם יש מקום בצהל שבוא לא מפרים פטורים זה טירונות מתנדבים( או קק"צ מתנדבים)

יום ה: 2.10 באה בבוקר לבקום נשיקה לאמבא תמונות בפייסבוק.. מקבלת מדים עושים איזה שרשרת חיול וב14:00 גג היא עפה משם הביתה
לאחר מכן בשבוע טירונות באה לצריפין ב8:00 בבוקר(אולי יותר מאוחר בקורס קצינים למתנדבים העסק התחיל ב8:30) נמצאת שם גג עד 17:00 ורוב הזמן לא עושה כלום. ובסוף היום ב17:00 הולכת הביתה.
בשירות שעות העבודה זה תלוי ביחידה גם לי יש לינת בית אבל כסרן בצבא היום שלי ממש לא 8:30-17:00 אלא יותר בכיון של 7:30 עד 20:00 (ונוסיף ימי ו ).

למעלה