תאריכי הופעות חדשים!!

תאריכי הופעות חדשים!!

הי לכולם, אחרי ימים קשים, סוף סוף כפיר חוזר להופיע! ב- 3/12 (עוד שבועיים!!), יום רביעי, בבארבי ת"א בשעה 22:00. וב- 24/1/09, מוצ"ש, בבארבי ת"א בשעה 22:00. רשמו ביומן... ותפיצו לכוללללללללללם אנחנו מתרגשים ושמחים לקראת ההופעה... אז נתראה בקרוב!! נשיקות

../images/Emo4.gif

בדצמבר אני בהופעה, ובינואר אני בסקי
לא נורא, יהיו עוד הופעות[עוד מליון שנה]

../images/Emo126.gifוואי,

עוד שבועיים כנראה שלא, בצפר והכל.. וב24, למרות שזו הופעת כמעט יומולדת, גם כנראה שלא גם כי בצפר וגם כי באותו יום יש לאבא שלי בכורה להצגה חדשה... אעאה. נקווה לטוב

אוף נו איזה חוסר רצינות.

3.12-טיול שנתי ואני בספק לגבי ינואר,עמוס בגרויות ועבודות במשפטים.

../images/Emo214.gifאת תחלקי את הזמן שלך נכון

(ואם תצטרכי אני אעזור לך בזה..) ואת תגיעי בשבילי. בשבילך. ובשביל כולנו. להופעה של כפיר בינואר. זה המינימום שאת יכולה לצפות מעצמך
(וחסר לך אם את מאכזבת את עצמך!!!) *כן, זאת לא הייתה הדר. זה היה הפיצול שלך, נועה.*

אני? פיצול? מה פתאום?../images/Emo189.gif

אני ממש אשתדל להגיע לינואר,אבל וואלה ינואר רחוק. יש הפרש של חודש בניהם,נקווה להופעות באמצע. בכל אופן לדצמבר בטוח שלא,טיול שנתי אחרון לאילת

../images/Emo214.gifאני יודעת שזה לא ישנה,

אבל חשוב לי להגיד שמור עבדה קשה מאוד בשביל שההופעות יהיו בתאריכים האלו, היא גם ידעה שתהיה לאנשים בעיה עם זה שרבים מהפורום לא יוכלו להגיע באמצע שבוע, אך היא החליטה לעשות הכל ולנסות לתת לכולנו כמה שיותר חתיכות מהעוגה, אי בטוחה שמור תנסה לעשות משהו, אבל הסיכוי מאוד קלוש ואני ממליצה לך לנסות לעשות ככל שביכלתך להגיע לפחות להופעה אחת מהשתים
זה גם לכפיר יהיה קשה לא לראותך..

אני מודעת ומוקירה את העבודה של מור../images/Emo140.gif

אבל איכשהו נשארתי רעבה עם כל העוגה הזאת
אין לי שום אפשרות להגיע להופעות האלו, אני בגדנ"ע ובסקי
תאמיני לי שאם היה לי אפשרות לוותר על אחד מהם הייתי עושה את זה בלי למצמץ.

../images/Emo214.gifהרעב יגרום לזה שההופעה שכן תגיעי

אליה..תהיה אחת ההופעות הכי אנרגתיות ושוות בעולם, מנסיון - כשמחכים זה משתלם

Miss Nat

New member
ואווו

הופעה בדצמבר שלושה ימים לפניי היום הולדת שלי. הופעה תעשה לי מזה טוב :> רק שאין לי ממש איך להגיע. :/

למעלה