תאריכי הופעות?

GeJuFan

New member
תאריכי הופעות?

טוב אז לאחותי יש יוםהולדת בקרוב והיא מעריצה ענקית של ט-ד עוד מימיהם הראשונים. אז חשבתי אולי כמתנת יום הולדת לתת לה כרטיס להופעה שלהם. אשמח לדעת אם מישהי יודעת אילו תאריכים עוד פנויים במחירים נורמלים (כלומר ממש אני לא הולכת לשלם 10 אלף ש"ח אבל משהו בחצי מזה וקצת פחות אם קיים בהחלט יכול ללכת) מה שכן יש קאץ': זה לא יכול להיות במאי וגם לא בתחילת יוני (כי יש לה משהו בעבודה עד אמצע יוני), וזה חייב להיות לפני אוגוסט (כי אז אני לא אוכל). האם כדאי לקנות כרטיסים בנפרד ולדאוג לבד ללינה וכו' או שכדאי לקנות חבילה שלמה שכוללת כרטיסי טיסה לינה והכל? ת'כלס אנחנו לא צריכות מלון 5 כוכבים ומלון של 3 כוכבים מוטל (כל עוד לא מלא במקקים) יספיק לנו.

GeJuFan

New member
אהה וד"א

זה יכול להיות בכל מדינה רק לא בגרמניה (סורי עניין שואתי אישי שלי) וכרגע אירלנד ירדה מהתמונה... ככה שזה יכול להיות רק בחודש יולי. אז יש לי רק: לונדון בתחילת יולי מילאן, קופנהגן, ואמסטרדם באמצע יולי. (שאלו קצת יותר הגיוניים נוחים מבחינת תאריכים). כרגע מילאן ואמסטרדם הכי מתאימים... אם מישהו יכול לעזור קצת, וכמובן אם אפשר להשיג כרטיסים כמה שיותר קרוב לבמה זה יהיה נהדר. כלומר אם יש גולדן רינג במחיר הגיוני (נגיד עד 600 ש"ח לכרטיס כניסה) זה יהיה מאד מאד נחמד.

היי../images/Emo13.gif

אני יודעת שיש עוד כרטיסים למקומות באירופה כמו איטליה והולנד, הנה הרשימה של המקומות עם מספרי הטלפון: http://takethat.forums.umusic.co.uk/t/1669.aspx לפי מה שידוע לי אין גולדן רינג, יש כרטיסי עמידה (שהם general admision) שככל שתגיעו יותר מוקדם הסיכויים שתהיו קרובות לבמה יהיו גבוהים יותר. בהצלחה!

GeJuFan

New member
לא איכפת לי עמידה

אבל שיהיה קרוב לבמה. כשהייתי בהופעה של מדונה בארץ הייתי בכרטיס רגיל וזה היה נוראי (וזה מבלי להוסיף את העובדה שכל ההופעה עצמה הייתה על הפנים כי הקול של גברת מדונה היה על הפנים..
). בכל מקרה אשמח לדעת האם כדאי ללכת על החבילות המוכנות או שכדאי לקנות כרטיס ואת כל שאר הדברים - לינה, תחבורה וכו', לסדר לבד? ת'כלס אם ניסע זה יהיה ליום מקסימום יומים, כלומר שני לילות לכל היותר (בלילה שנגיע לפני ההופעה ובלילה של ההופעה) למחרת כבר הייתי רוצה להיות בחזרה. אני פשוט תוהה כי הרי יש את החברות הזולות הללו ואם אנחנו ת'כלס ניסע רק ליומיים אנחנו לא צריכות יותר ממזוודה אחת בינונית שתספיק לשתינו.

orlyshka1

New member
באופן אישי

אני מעדיפה להסתדר לבד. זה תמיד יוצא יותר זול, ויש לך מספיק זמן לתכנן. החבילות האלו יקרות לטעמי. כל מה שצריך זה לחקור ולעשות עבודת שטח. ולהגיע להופעה על הבוקר, להיות נחושים כדי להגיע לשורה הראשונה. מניסיון, זו חוויה שאף סכום לא קונה.

GeJuFan

New member
טיסות מוזלות...

טוב אז צומצם רשמית ל- מילאן, אמסטרדם וקופנהגן. אבל.... לקופנהגן אני לא מצליחה למצוא חברה מוזלת שטסה לשם במס' שעות נורמלי. אז כנראה מילאן או אמסטרדם. עכשיו רק לדעת: טיסות מוזלות מהארץ. אבל מה זה מוזלות סופר מוזלות, מבחינתי איזי ג'ט, רק יומיים מקס שלושה ניקח איתנו תיק גב לא צריך יותר מזה...

GeJuFan

New member
זהו סופי: אמסטרדם

יש עוד מישהו מהפורום שנוסע? נשמח לשמוע על איזה מלון בחרתם אם אתם גם מגיעים לאמסטרדם. ואם יש לכם המלצה לטיסה ישירה זולה יותר מ-KLM

orlyshka1

New member
כבר קנית כרטיסים?

איזה כיף! אמסטרדם יפיפיה. אני ממליצה לטייל בה אם יש לכם עוד קצת זמן

GeJuFan

New member
עוד לא, התכנון הוא לקנות מחר

נראה יכול להיות שיש מישהו מהפורום שתצטרף אלינו... ואם יש עוד בנות שרוצות אנחנו נשמח...
(כלומר אחותי מאד תשמח כי היא זו שממש מטורפת עליהם אני נוסעת בשביל הכיף וכי עבר יותר מעשר שנים מאז שהייתי בחו"ל..... - וזה אומר הרבה בהתחשב בגילי הכה צעיר
)

GeJuFan

New member
מה אין אף אחת שהייתה באמסטרדם?

או שנוסעת? זקוקות להמלצה על מלון.

אני יכולה אולי לברר לך עם מישהו שהיה שם

בהופעה אחרת על מלון בסביבה. תגידי אם את רוצה

GeJuFan

New member
בהחלט! אני אשמח מאד

אני ממש טובעת בין כל המלונות בעיר. מאד קשה, מסתבר, למצוא מלון טוב עם ארוחת בוקר בעד 600$...

GeJuFan

New member
זה התקציב לבית מלון

לא כולל כרטיסים וכסף לביזבוזים...

אוקי שאלתי אותו והוא אמר לי להמליץ לך

על מלון שנקרא A Train Hotel הוא במיקום סבבה מול הסנטרל סטיישן והוא לא כזה יקר ,הוא לא סגור על המחיר המדוייק ,את זה תבדקי בעצמך. הוא היה שם כמה פעמים כבר והוא מאוד ממליץ

GeJuFan

New member
מה אתן אומרות כ- 8500 ש"ח

סה"כ, שני איש- כלומר 4200 לאדם, גם למופע (עם כרטיסי ישיבה בקטגורי 2) גם למלון וגם כרטיסי טיסה. ללא ביזבוזים; שבטח יהיו עוד 2000 ש"ח מקסימום לא בזבזניות גדולות.

למעלה