תאריכי טיסות

kupid101

New member
תאריכי טיסות

אם מישהו טס בתאריכים הבאים וסגר דיל טוב לטיסה ומלון שישלח לי הודעה אני מחפש טיסות באחד מהתאריכים הבאים 5-10 5-12 9-16 9-17 10-16 10-17 10-18 תודה =] אגב... באיזה מטבע משתמשים שם ומה הערך שלו לעומת השקל ? נ.ב: מי שיצא איתי בתאריכים האלה יהנה מחוויות מטורפות כמו שרק אני יודע לעשות אני לא מדבר על אלכוהול ללא הגבלה שאני מביא או נרגילות שלא חלמתם עליהם אני מדבר על כניסות למועדונים שלא תצליחו להכנס ומסיבות פרטיות ועוד מלא שטויות אם יש למישהו הצעה מעניינת אז לאיסיקיו 125619 או מסנג'ר [email protected] חח הפניה מיועדת לבנים ובנות חח.... יאללה איה נאפה 2007! הישראלים באים לגנוב ברזים! :p XD

OPM123

New member
התאריכים שלך לא הכי מובנים אחי..

5-10 באוגוסט? כמו כל השאר..? אנחנו טסים ב 1.8-8.8 .. המטבע שמשתמשים שם הוא לירה קפריסאית והוא שווה 10 שקלים.

kupid101

New member
4-11

אנחנו טסים מה 4 עד ה 11 בסוף... מקווה שכולם יפגשו את כולם בכל אופן חברה ב4 ב12 בלילה כולם להיות בסקוור אתם ישר תדעו מי אני הולך להיות בלאגן זיקוקים פיצוצים הכי שמח שיש [=

obbb

New member
כמה הערות ותשובות למה שכתבת...

1. אני טס בפעם השניה כבר (טסתי לפני שנתיים לפני הגיוס ועכשיו שוב) ב11/08 - דרך כנפי משק. עשו לנו מחיר טוב בבית דירות טוב. נסה אותם. 2.הפאונד הקפריסאי הוא בערך שווה ערך ל10 שקלים. לא להבהל, המחירים שם הגיוניים וארוחה לא עולה 10 פאונד... 3.עכשיו לחפירות... גם אני בפעם הקודמת הבאתי אלכוהול ונרגילות וכו' וכו' וכו' (תארוז את הנרגילה טוב טוב שלא יעשו לך בעיות) זה מופנה לכל האנשים שנוסעים כאן לנאפה (ספציפית לבנים) אל תבואו לשם ותחשבו שנאפה שייכת לכם... יש עוד אנשים שם, שמסתכלים עליכם בתור ישראלים ולוקחים דוגמא מבלאגן שהישראלים עושים, ומהשטויות ומההצקות והמעשי קונדס ומה שהישראלים עושים שם... אחרי זה אנשים טובים שלא עשו ולא יעשו רע לאף אחד מתעצבנים (ובצדק) שלא מכניסים ישראלים למועדונים וברים, שבנות שומעות שהם ישראלים אז הן ישר בורחות... בקיצור אל תצדיקו את השם הרע שיש לנו כבר שם! תצאו, תשתו, תשתוללו, תהנו, תעשנו... הכל בכיף ורק בלי לפגוע / להציק / להפריע לאף אחד אחר...

kupid101

New member
ישראלים?!?!?!

how you doing sweety?... אני אמריקאי לא? מבטא ספרדי... חח... אשף החיכויים והתחפושות! למה הכוונה לארוז את הנרגילה טוב? בתוך ארגז \ קופסא? מלא ניילונים? יפתחו את זה בין כה וכה לא? או פשוט לשים את זה בתוך המיזוודה המיוחדת שלה? :S אתה טס השנה? מתי ?

למעלה