תאריכי ימי הולדת (אנא כנסו

k4school

New member
|הדגש| הודעת ההנהלה |סדגש|

תחילה: היום אנו חוגגים את יום הולדת של קרן מחברי הפורום.... כולם מוזמנים לאחל לה ברכות... ולהודעה: ================================================================= באתר שלנו יש מקום עם לוח שנה מקסים ומושקע בו ניתן לעדכן תאריכים חשובים. כששמתי את הלוח היתה המטרה לעדכן תאריכי מבחנים, אך ברצוני להוסיף שם גם את ימי יום-ההולדת של כל הגולשים. אנא שרשרו להודעה זו כמה מילים על עצמכם (יש חברים רבים חדשים כאן) ורישמו את תאריך יום ההולדת שלכם. ביכולתכם להוסיף דוא"ל שלכם וכו´ מקווה לשיתוף פעולה נרחב ולפעילות ענפה של חברינו =================================================================== הערה : כל רעיון לפעילות יתקבל בברכה וידון ברצינות הראויה לו.

k4school

New member
תאריכי ימי הולדת (אנא כנסו ../images/Emo92.gif

צוות האתר והפורום "המפתח לבית הספר" עושה ככל יכולתו לשפר וייעל את השירותים שניתנים כאן. בין הדברים שאנו רוצים הוא גיבוש חברתי של חברי האתר והפורום ("סתם" יצירת אוירה טובה של כף ללמוד וכיף גם לבלות) אני משרשר הודעה/בקשה שלנו אנא הגיבו כולם !!! תודה אישית ממני לכל הלוקחים חלק פעיל בפעילויות השונות רונן מנהל הפורום

ponpon g

New member
לי קוראים נסיכה כי אני לא נותנת שם

אסור לתת כאן שם אמיתי אני בת 13 והתאריך שלי הוא 4/6/88 ואני רוצה לקבל ליום הולדת מחשב שיהיה רק שלי

D.G OD

New member
הפרטים שלי

אני לא אתן שם לא בגלל שזה אסור, אלא בגלל שאני לא רוצה
. נולדתי ב 25/8/86 בנתיים יותר גדול משני הקודמים
. וכמובן אסור לשכוח |מזל טוב| קרן

k4school

New member
מצחיק ../images/Emo6.gif

אתה מתגאה שאתה יותר גדול מהם והנה... אני יותר גדול מכל הרושמים עד כה.... ואני מת לחזור להיות בגילכם
תגיד לי שהעולם לא עקום ??? דרך אגב.... מהו הגיל האידאלי לדעתכם להיות בו ?

פגעסוס

Well-known member
ואני... ../images/Emo63.gif

התאריך שלי הוא 26/7, בן 22 - את החישוב של באיזו שנה נולדתי אני משאיר לכם...
את כל הפרטים המותרים לחשיפה אתם יכולים למצוא בכרטיס האישי שלי. GYXOIO

Megapuzik

New member
קצת עלי..

אני דימה דובין נולדתי בתאריך הנפלא ה13 ל6 86 (כתבתי כך כי לרב הפורומים יש נטייה לעוות)... אני שותף באתר www.signup.co.il ועכשיו עובד על אתר קטן משלי www.signup.co.il/dima..(הוא לא גמור)..

zyoyo

New member
אחי מה אתה דפוק?!?!?!

איך אתה נותן את הפרטים שלך ככה באינטרנט?!?!?! אתה דמטרי נכון??, גר בטירת הכרמל נכון?? למה לך שאנשים לא נכונים ידעו אליך פרטים?!?!?!?!, אני יודע את הטלפון ואת הרחוב שלך וכו´ אז למה לך?!?!?!?, זה סתם מסוכן!!! תחשוב על זה גבר

k4school

New member
קודם ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

אנא הרשה לי להקדים ולהעיר לך על צורת ההיתבטות שלך בפורום זה אנו מנסים לשמור על יחס מכובד ונימוס אלמנטרי. אנא הקפד על כך בעתיד. חג שמח מצוות פורום "המפתח לביתה ספר"
====================================================================== אנא נצלו את הפורום לשאלות ותשובות בכל נושאי הלימוד (מותר גם לסטות מעט לנושאים חברתיים בין חברי הפורום
) אין צורך להדגיש כי כל פעילות האתר והפורום כמובן בחינם
נצלו את העזרה שניתנת לכם בהתנדבות ====================================================================== נשמח לראותך בפורום או כפי שקובע משפט עתיק: "עשה לך מנהג קבוע..... בפורום בקר 7 פעמים בשבוע...."
====================================================================== בפורום זה אנו נוהגים מייד לאחר הברכות לחלק לכל חבר מספר תעודת חבר נאמן ב"מפתח לבית הספר" .... בגורלך עלה המספר 0031 . אנא שמור מספר זה בארנקך ליד תעודת הזהות כי אם תעודת זהות חשובה... אז תעודת גולש נאמן חשובה כפליים
ברצינות אני רוצה לאחל לך שוב ברוך הבא, ונשמח אם תיקח חלק פעיל בכל פעילויות הפורום הכוללות : * חידון מדעי קטן בו אפשר לקחת חלק ללא צורך בידע מקדים. * לוח להוספת קישורים לאתרים לימודיים. * לוח לקבוצות למידה שם אפשר לארגן או להצטרף לקבוצות למידה. * אפשרות לקבלת רשימת מורים פרטיים הרשומים באתר. * רישום פרטים כלליים הכוללים תאריך יום הולדת בשירשור זה (הערה : אף אחד לא יזהה אותך אם תיתן כמה פרטים ותאריך יום הולדת ואם לא היית מכיר את דימה לא היית יודע עליו יותר מדי... גם מנהלי הפורום מופיעים בשמם המלא !!! זהו פורום לעזרה וללימודים ולא להאקרים ולמי שרוצה לפגוע וברור לכולנו שהם יכולים לחדור לשורותינו בטעות ואנו ננסה למנוע זאת... הודעות עם פרטים מזהים הכוללים טלפונים למשל אינן מומלצות גם על ידינו) ועוד הרבה פעילויות כף שונות אה... כן כמובן גם עזרה בלימודים
רונן מנהל "המפתח לבית הספר" ===============================================================

אינצה

New member
הי רונן, איך יכול להיות

שהמספר שלי ושל ZYOYO זהים? לא שזה משנה לי כל כך (אני לא ממש יודעת מה עושים איתו) אבל זה לא אמור להיות מספר שונה לכל אחד???

k4school

New member
תיקון טעות לגבי המספר ../images/Emo52.gif

מספר החבר שלך הוא 0032

Megapuzik

New member
שמע

אני ו"דפוק" זה 2 דברים שונים.. ולא אני לא דימטרי..אני דימה מקרית מוצקין ...רוצה גם טלפון ?? מה אני אגיד לך..אני ממש מפחד שידעו את השם שלי ואת האתרים שלי..נראה לי אתה חייב לצאת קצת מהבית

maria*

New member
שלום לכולם! שמי מרי ../images/Emo20.gif

ב-13/12 שזה ממש בימים אלו... אה... אני לא יודעת מה עוד לכתוב? אה, אני תלמידה במגמה מדעית הנדסית ואני מתעניינת בהמון דברים חג שמח לכולם!

maria*

New member
אה...

לא ידעתי שאסור לתת שם. אני בעצם לא יודעת למה אבל מה זה משנה? לי בכל אופן אין בעייה עם זה.

yariv k4school

New member
חג שמח ../images/Emo104.gif וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כל חבר חדש נותן לנו עוד חיוך על הפנים ומראה לנו שיש מקום לתרומתנו הצנועה ללומדים ולמלמדים. חג שמח מצוות פורום "המפתח לביתה ספר"
====================================================================== אנא נצלי את הפורום לשאלות ותשובות בכל נושאי הלימוד (מותר גם לסטות מעט לנושאים חברתיים בין חברי הפורום
כמו חידות מדע ו"סתם" להגיד לנו שלום ותודה
) אין צורך להדגיש כי כל פעילות האתר והפורום כמובן בחינם
נצלו את העזרה שניתנת לכם בהתנדבות ====================================================================== נשמח לראותך בפורום או כפי שקובע משפט עתיק: "עשה לך מנהג קבוע..... בפורום בקר 7 פעמים בשבוע"
====================================================================== בפורום זה אנו נוהגים מייד לאחר הברכות לחלק לכל חבר מספר תעודת חבר נאמן ב"מפתח לבית הספר" .... בגורלך עלה המספר 0037 . אנא שמרי מספר זה בארנקך ליד תעודת הזהות כי אם תעודת זהות חשובה... אז תעודת גולש נאמן חשובה כפליים
ברצינות אני רוצה לאחל לך שוב ברוכה הבאה, ונשמח אם תיקחי חלק פעיל בכל פעילויות הפורום הכוללות : * חידון מדעי קטן בו אפשר לקחת חלק ללא צורך בידע מקדים. * לוח להוספת קישורים לאתרים לימודיים. * לוח לקבוצות למידה שם אפשר לארגן או להצטרף לקבוצות למידה. * אפשרות לקבלת רשימת מורים פרטיים הרשומים באתר. ועוד הרבה פעילויות כף שונות אה... כן כמובן גם עזרה בלימודים
יריב צוות "המפתח לבית הספר" ====================================================================== ה כ י ח ש ו ב לא רק שאין בעיה לשים פה שמות אמיתיים אלה אף היה הרבה יותר נחמד אם כל אחד היה רושם כמה מילים על עצמו בשביל שנכיר את החברים (כמו שבעצם עושים כאן
)

maria*

New member
אה...

לא ידעתי שאסור לתת שם. אני בעצם לא יודעת למה אבל מה זה משנה? לי בכל אופן אין בעייה עם זה.

למעלה