תאתרון בובות

תהילה חסן1 בבקשה תשובה ...

תאתרון בובות

בנות/ם יקרים אני צריכה את עזרתכם אני רוצה להכין לבת שלי תאתרון בובות נייד ויחסית גדול
מישהו יכול להגיד לי אך אני יכולה להכין? או לתת רעיון1
תודה

קבלי דף מרוכז עם קישורים והסברים

מתאים לגננות,מורות,הורים לגיל הרך,מדריכי סדנאות יצירה לגיל הרך ולכל מי שאוהב ילדים ובובות.

בברכה
דבי זריהם
תיאטרון הפטרייה

מוסיפה

מסך פשוט מאוד שאלתרתי ממש בכמה דקות, כיוון שהייתי זקוקה לו...

לקחתי קרטון של פלזמה, חתחכתי ריבוע במרכז, צבעתי את המסגרת בצבע ספריי שחור, הדבקתי עם דבק חם בד אדום

מצורפת תמונה

פ י ו ל ה

New member
נראה לי שהרעיון של רוני

יהיה הכי פשוט וקל עבור צרכייך. אני פשוט הייתי צריכה שהוא יתנייד ויעבור בין גנים אז הסתבכתי אבל תכלס קופסה זה מעולה, הילדה גם תהנה להכנס לארגז, כמו מאחורי הקלעים כזה. אפשר גם לתפור מכפת לוילון ולתול על מוט או חוט דייגים כך שאפשר יהיה לפתוח ולסגור בקלות.
ועוד רעיון שמתאפשר עם קופסה כזו:
להדביק על הצד האחורי שלה סקוטשים ולאפשר חלופת תפאורה עם כל מיני בדים. זה ממש יוסיף לאווירה התיאטרלית ולהנאה.
בהצלחה!!

שלום לך תהילה

שם מדהים יש לך!!!
על מנת שנוכל לעזור לך בצורה הכי מועילה ונכונה, נצטרך שתכוויני אותנו יותר לפני שנוכל לכוון אותך...
כשאת כותבת, הבת שלי, את מתכוונת לילדה או שהילדה כבר הפכה לעלמה?
לאיזה צורך נועד תיאטרון הבובות הזה?
לצורך המחשה בגן? תחביב? מקצועי?
ועל איזה סוג בובות מדובר? כפפה, מקל, מריונטות,בובות שולחן, צלליות???
לכל סגנון בובות - הבמה המיועדת לו ואגב, גם גודל הוא דבר יחסי ומשתנה ע"פ גודל הבובות והתפאורה.
בינתיים מאחל סוף שבוע קסום

ושבת שלום

ההה לא ידעתי שצריך כל כך הרבה מידע בשביל זה .

טוב אז זה לבת שלי בת ה-3 ואני רוצה לעשות לה תיאטרון כתכביב לבובות כפפה ,ודמויות על מקל שפדל
היא פשוט מאוד מאוהבת להציג וחשבתי שאולי כדי להעצים את העינין.
ראיתי באינטרנת וילון שטולים בין המשקופים של הדלת ע"י מוט ובוילון יש חלון לבובות. אבל אני מחפסת משהו שהיא תוכל להציג איתו בסלון משהו נייד ונחמד.
חשבתי על משהו עם עמודים אבל לא עלה לי רעין אך לעשות את זה. וגם קרטן עלה על הפרק אבל זה נראה לי שזה יערס מהר מאוד .
אני רוצה משהו בגובה מטר.
מקווה שעזרתי במידע. השמח עם תוכלו לעזור לי ותודה על הכול.

רק כדי שנוכל לתת לך את התשובה המתאימה והנכונה

שתתאים לצרכייך

הרי מיותר שהיינו נותנים לך תשובות לגבי במת תיאטרון מקצועי כזה שלמעשה, בכלל לא מה שאת מחפשת...מסכימה לא?!
דווקא שמור לי במחשב קישור למבנה חמוד מקרטון ביצוע מצופה שלדעתי בהחלט מספיק לעניין ולגילה הצעיר ואולי עוד כמה אופציות שיכולות להתאים לך!
מאחר והשעה כבר מאוחרת לחיפוש בין מאות הקישורים והתמונות שלי, מבטיח לחפש לך מחר ולחזור עם תשובה

עד אז, ממליץ לך להציץ בקישורי הפורום (קישורים) - אותם תוכלי למצוא אם תניחי את העכבר על קטגוריית כלים ומידע שבראש הדף,
שם תוכלי למצוא רעיונות לבובות כפפה ומקל פשוטות להכנה ומחומרים שונים שאותן תוכלי להכין לה וגם תוכלו להכין אפילו יחד!
איזה יופי שלא רק שאת מודעת למשיכה שלה, אלא שאת גם מחפשת דרכים להעצים אותה בדרכים יצירתיות ותבורכי על כך

אותי ריגשת!!!
חברים\ות
אם יש לכם רעיונות לתהילה, האמא המדליקה הזו ולבת שלה אז אתם יותר ממתבקשים ומוזמנים לעשות זאת

פ י ו ל ה

New member
משהו כזה?

זה במקרה תאטרון צלליות אבל אפשר לבנות את אותו הדבר רק ללא המסך ולהציג בפנים.
זה מתקפל לפלטה שטוחה שקל לנייד ולאחסן.
זו הכוונה? אני יכולה לחפש לך תמונות מתהליך ההכנה ולארגן איזו סדנא זריזה

תהילה ברוכה הבאה ,סבלנות מארגנת לך תשובה

ארוככככככככככככככככככה

דבוש

למעלה