תא לחץ לריפוי סרטן

gflorentin

New member
תא לחץ לריפוי סרטן

שלום רב
רציתי ליידע חולים שמחפשים עוד דרכי ריפוי, ומוכנים לנסות הכל, על רעיון ייחודי - תא לחץ לשיפור וריפוי תאים מסרטן. מצרפת קישור לכתבה מפורטת בנושא

kmiki

New member
אשמח לשמוע על הניסיון שלך

כי לכתוב שזה מיועד למי שמוכן לנסות הכל, נשמע כמו "אני מחפש אנשים נואשים שמוכנים להוציא כל סכום של כסף, על כל דבר אפשרי, כי אין כמו אדם מיואש למסחטת כספים".

מי עומד מאחורי הפרסום / התא לחץ הזה?

למה זהות הממציאים / הבעלים / המפעילים - חסויה?
ואיך אפשר לתת אמון - והרבה כסף - בבן אדם שאפילו לא מסוגל להבחין בין חיידק לנגיף?
בזמן האחרון יש אינפלציה של שיטות והמצאות לכאורה מפוקפקות.
כגודל הביקוש - כך גודל ההיצע.
חבל שאין פיקוח, וחבל שאין הרתעה, חבל שאין ענישה.
תשמרו על עצמכם...

gflorentin

New member
הבהרות

הזהות של בעלי תאי לחץ ומפעיליהם איננה חסוייה. אני אינני אחת מהם. אין לי שום רווח מהפעלתו של כל תא לחץ שהוא. מה שכתבתי אינו פרסומת אלא ידע אישי שרציתי לחלוק עם הציבור. הידע המצטבר שלי התחיל עוד בילדותי, עם קשר צדדי לצלילה, ובמהלך השנים צברתי עוד ידע, מפרסומים שונים, והאחרון שבהם ממוסף "7 ימים" של ידיעות אחרונות מלפני מספר חודשים.

gflorentin

New member
הבהרות

הזהות של בעלי תאי לחץ ומפעיליהם איננה חסוייה. אני אינני אחת מהם. אין לי שום רווח מהפעלתו של כל תא לחץ שהוא. מה שכתבתי אינו פרסומת אלא ידע אישי שרציתי לחלוק עם הציבור. הידע המצטבר שלי התחיל עוד בילדותי, עם קשר צדדי לצלילה, ובמהלך השנים צברתי עוד ידע, מפרסומים שונים, והאחרון שבהם ממוסף "7 ימים" של ידיעות אחרונות מלפני מספר חודשים.

למעלה