תא לחץ

אבק68

New member
תא לחץ

שלום בני בן ה -8 עובר כרגע טיפולים בתא לחץ. עד היום עבר 34 טיפולים עדיין לא ניכר שינוי האם משהו יודע כמה טיפולים כדאי לעבור וכעבור כמה זמן יחול שינוי?

doron s

New member
תא לחץ

מדברים בד"כ על סדרות של 40 טיפולים כ"א , ועל צורך בשתי סדרות לפחות (80 טיפולים) כדי להחליט שהטיפול לא יעיל. כמו כן תתכן קפיצה דווקא כמה שבועות אחרי סיום סידרת הטיפולים, לפי התאוריה המוח שהתרגל לכמות חמצן גדולה בתקופת הטיפול יפרש את כמות החמצן הרגילה כחוסר ויבנה כלי דם זעירים (קפילרים) חדשים כפיצוי.

khisha

New member
היכן אתם עושים?

באלישע או אסף הרופא? מה פרוטוקול? מי נתן לכם אותו? האם אתם נוכחים גם כן?

אבק68

New member
תא לחץ

אנחנו עושים באלישע מה זה פרוטוקול (למה הכוונה?)

khisha

New member
פרוטוקול

הכוונה לכמות צלילות, לחץ, משך של כל צלילה. יש כמה פרוטוקולים. באלישע מדובר בתא גדול קשיח עם כסאות של מטוס. האם אתם לבד או ביחד עם מישהו?

khisha

New member
נוצר לי הרושם

שיש לכם את המשאב הזה זמין בלי חשבון. אבל הבנה אין. אני מאוד מכווה שאני טועה. אני לא זוכר עכשיו בדיוק אבל בשביל HARD CHAMBER כמו זה שיש בבתי חולים עושים לחצים הרבה יותר גבוהים. 2 או יותר ATA. גם זמנים עד כמה שזכור לי יותר ארוכים. אולי זאת הסיבה שאתם לא רואים שינויים. אבל מה שחשוב זה הפרוטוקול. מילות חיפוש בגוגל. hard chamber HBOT protocol autism כדאי לבקר באתר של ניובראנר. הוא מאוד התעניין בזה לפני כמה שנים. אני מזהיר שדווקא כאן יש דבר כזה כמו "יותר מדי" ויכול להיגרם נזק.

doron s

New member
פרוטוקול נירולוגי

הפרוטוקול הנירולוגי שכולל גם חולי CP שבץ וכו מתבצע ב 1.5 ATA למשך שעה נטו (לא כולל זמן עליית לחץ) חולי סכרת עולים ל 2 ATA ב 1.5 אין חשש ל oxidative stress שאולי קיים בלחצים גבוהים יותר. אני לא זוכר את הציטוט המדוייק אבל הלחצים הגבוהים יותר נקבעו שרירותית ע"י חלוצי השימוש בתאי לחץ לשימוש של רפאוה ימית ולא בעקבות מחקרים מדעיים.

razgalili

New member
למיטב זכרוני

ד"ר ברדסטריט היה מפעיל עלינו 4 אטמוספירות (בערך חמש מטר) למשך שעה כל פעם. ראינו שיפור בשפה ותקשורת למשך זמן מה ואחר כך התחלנו לראות נסיגות, שבדיעבד כנראה נגרמו מבעיות שיניים שלא היו קשורות לHBOT.

doron s

New member
לחץ אטמוספרי

כל אטמוספרה =10 מטרים חמש מטרים הם חצי אמוספרה מעבר ללחץ האויר בפני הים = 1.5 ATA

למעלה