תא לחץ

תא לחץ

הי לכולם.היום נפגשתי עם הרופא האחראי. אז ככה: תא הלחץ באסף הרופא אינו בנוי במקור לטיפול בחמצן מועשר ולכן הילד תריך ללבוש מסיכה או Hood (כמו המתקנים שניפקו לנו בזמן מלחמת המפרץ (שכחתי את השם שלהם). נראה לי מאד בעייתי לדרוש ממנו ללבוש את זה לחצי שעה או שעה. מדובר על 10 טיפולים, 10 ימים ברצף. יש תאי לחץ יותר מתאימים אולם אין בנמצא בארצנו הנפלאה (למרות שאינם יקרים במיוחד). אני חושבת שאנסה פעם אחת לראות איך הוא מגיב לסיטואציה. אי-אפשר לצפות לשינוי כלשהו אחרי טיפול אחד. מחיר: 400 ש"ח לפגישה אחרי שנחליט אני אאעדכן ביי איילת

בתא החמצן אצל ד"ר ברדסטריט

יש צינור חמצן שאמור להתחבר למסכה. אנחנו לא מחברים ורק משתדלים כמה שאפשר שהצינור יהיה סמוך לדרכי הנשימה של יותם. אפשר גם לעשות מזה משחק. כיוון שהתא מתחמם מאוד, החמצן הקריר יחסית מהצינור הוא הקלה ברוכה והילד נהנה מזה ש"משפריצים" לו חמצן על הפרצוף.

תודה על המידע- חבל שאין דרך נוחה

אני מסופקת אם הבן שלי ישים כזה דבר על הראש... הוא לא שם אוזניות בטיפול השמיעתי, או כובע והראש הוא איזור עם הרבה רגישויות אצלו. כך שתודה רבה, וחבל כל כך, אבל לא נראה לי שזה יהיה ישים עבורנו
תודה איילת, ספרי לנו איך יעבור אצלכם.

razgalili

New member
לחץ בתא צריך שיהיה עד 4-5 אטמוספירו

לפי שיחה עם ברדסטריט לחץ האויר בתא צריך להיות באיזור 4 אטמוספירות. טיפול בלחץ גבוה עלול לדבריו להזיק.

נורר

New member
אפשר לקב עוד פירוט על הטיפול

מענין מאוד. מה הטיפול אמור להשיג והאם מישהו יודע על סיפורי הצלחה? ה- 10 טיפולים זה סדרה אחת ואז צריך לחזור על זה? תודה, נורית

אפשר להגיד שאצלנו זה עזר, בהסתייגות

תא חמצן עושה כמה דברים - 1. החמצן הורג מיקרואורגניזמים אנ-ארוביים כמו פטריות מעיים, וירוסים וחיידקים מסויימים. לדברי ד"ר ברדסטריט, יש ילדים שאחרי כמה טיפולים הקקי הפך לנורמלי. 2. החמצן מחמם את הרקמות והרעלים, המסיסים בשומן, נפלטים מהן כך שזה עושה "דיטוקס", בדומה לסאונה. 3. לפי מיפוי מוח "לפני ואחרי" שראינו, תא החמצן "הפעיל" אזורים במוח שהיו בלתי פעילים לפני כן. 4. מה עוד? אף אחד לא יודע בדיוק... אבל זה עוזר. לפי כל ההסברים הנ"ל, כדאי לעשות את זה כל יום למשך הרבה זמן, אולי כל החיים. לדברי ד"ר ברדסטריט יש ערך לכך שעושים את זה בתדירות גבוהה. אנחנו עשינו 10 טיפולים, פעם ביום. חברתנו מישל עושה כרגע שניים ביום לבנה. אחרי הטיפול הראשון ראינו זינוק משמעותי בשפה וקשר עין (יותם חיבק את רז ואמר לו "איילפיו" i love you)וירידה באלימות שהחלה לאחרונה. שני טיפולים נוספים עזרו גם הם. אחר כך היו כמה טיפולים שלא עזרו, לא ברור למה - אולי בגלל שרז שהה בתא עם יותם. את שני הטיפולים האחרונים אני עשיתי עם יותם, ושוב נראה שהמצב השתפר. לא ראיתי שיפור בצואה. כרגע הפסקנו, כי זה מתיש נורא ואני צריכה את הכוחות כדי לארוז, אבל נמשיך אחרי שנעבור (קיבלנו הפנייה מד"ר ברדסטריט).

למעלה