תא מתנדבים לא עונים...

Drflotz1992

New member
תא מתנדבים לא עונים...

זה עבר כל גבול, לפני חופשת סוכות היה לי פגישה עם מישהו שאישר לי חריג חי'ר. לאחר מכן התקשרו אלי ממש לפני סוכות וביקשו שאני ישלח להם אישור שההורים שלי מאשרים לי קרבי (אני בן יחיד). באותו יום שלחתי להם את המסמך. בתחילת השבוע התקשרתי אליהם ושאלתי מה קורה, אמרו לי שהם צריכים לבדוק אם התופס בתוקף (הם חתמו לפני כשנה). ועכשיו לכל החברים שלי שלחו צוי גיוס לנוב קרביים כמובן, ורק אני נותר בסימן שאלה...הפקידה אמרה מתי שהיא רצתה את המכתב של האישור לעשות את זה מהר כדי להתגייס בנוב. ועכשיו הם לא עונים לא כלום, זה ממש לא מקצועי, אפילו אם יש להם הרבה עבודה להשאיר ככה בן אדם בסימן שאלה כ''כ הרבה זמן...ואפילו אחרי שפניתי למיטב הם פנו פעמים לתא מתנדבים... ועדייו לא חוזרים אלי אפילו לשניה, להגיד מה המצב של זה... לפני כ-2 ימים התעדכן לי הקיוסק מידע האישי: במצב בקשת פרט נוסף הדבר הבא... הצהרת התנדבות ליח"ש בתהליך. וכמובן גם התנדבות-רפואי בתהליך שזה כבר חצי שנה ככה... אני כבר בן 19 וגיל 20 לא נראה כזה רחוק...ואני רוצה להתגייס בנוב ולא במרץ, חיכיתי מספיק זמן... הדבר היחיד שאני עושה בנתיים זה ב-30 לחודש נוסע אליהם, יש יום פתוח במיטב ושמעתי שבמדור פרט יהיה מישהו מהתא מתנדבים, אבל גם אז אני לא מצפה לקבל תשובה. אבל עד אז יש משהו לעשות בכלל?אני מנסה להתקשר אליהם מהבוקר עד הערב ופשוט איו מענה!

hillator

New member
תשובה

אני מבינה את התסכול והעצבים אבל תאמין לי זה לא נגדך קח בחשבון שהשבוע עמוס להם מאוד כי יש גיוס מתנדבים גדול ב2.11 ביום פתוח זה טוב כי תוכל להיתקל בהם ישירות ניסית לשלוח להם מייל?

Drflotz1992

New member
תשובה

אני יודע שזה לא נגדי, אבל אי אפשר לשים אנשים שיענו לשיחות?הרי יש הרבה מתנדבים וזה ממש לא מקצועי שלאף אחד איו מענה. האמת שבמייל לא ניסיתי אם בטלפון הם לא עונים אני לא חושב שבמייל הם יענו. אני יושב מהבוקר עד 6 ומנסה להתקשר ופשוט כלום, פעם תפוס, פעם לא עונים וזהו.

hillator

New member
זו הכתובת שהם נתנו בו

אם זה יכול לעזור אני אשלח להם מייל צבאי ביום א ואוודא שזו עדיין הכתובת

זאת הכתובת...

הם שלחו לי מייל לפני פחות משבוע בקשר למשבו ששאלתי אותם אז זאת הכתובת בוודאות!

hillator

New member
אם זה לא יעבוד

תעדכן אותי ואני ינסה לעדכן אותם שבוע הבא שיש בעיה במייל שלהם

Drflotz1992

New member
מיואש...

מה כבר ביקשתי?להתנדב לצה'ל?ועוד אחרי שהבקשה התקבלה לקרבי אני צריך לחכות המון זמן בשאלה האם אני יהיה בנוב או מרץ? למה תא מתנדבים פועל בכזאת גישה חובבנית?לאיימיל לא עונים, לטלפונים לא עונים, אז מה הם עושים במשרד שלהם?? אני כבר שבוע שלם מנסה לתפוס אותם, אחרי 3 !! פניות למיטב שפנו לתא מתנדבים שיחזרו אלי ופשוט נאדה... ואני כל הזמן הזה בסימן שאלה...ביזיון אחד גדול!!

hillator

New member
תשובה

דבד ראשון תירגע חשוב שתבין שזו מערכת גדולה ומיליון ואחד אנשים מנסים לתפוס אותם היום אז באמת אל תתעצבן ואל תבוא בגישה מנסים לעשות לי דווקא תחכה לראות אולי הם יענו למייל שלך לצערי זה הפיתרון הכי טוב שאני יכולה לתת כרגע בברכה

64661

New member
התנדבות לצה"ל

יש לי בן שהתגייס לצה"ל כחודש (חיייל מקם),אך הוא יצא מהצבא בפרופיל 21 וקיבל צו שחרור שהוא היה אמור ללכת לבקום להשתחרר. אך, הוא רוצה להתנדב לא ניתן לתפוס אותם טלפונית, שנית הבן הלך לבקום להפגש עמם אך ללא הצלחה לא מצא את תא מתנדבים וחזר הבייתה. לאחר מכאן בקשתי מבני באחר שגם הוא חייל שיקח יום חופשי ויסע עמו באותו יום תא מתנדבים היה סגור בשל גיוס. בנתיים בני נפקד מה עליי לעאשות?

64661

New member
שאלה לפורום

אני כתבתי לעל שאלה אך עדין לא קיבלתי תשובה תודה

למעלה