תא gays בתנועה

תא gays בתנועה

היי לכולם. אל תבהלו מהכותרת. זה לא כל כך מבהיל. אני הומו בארון. מאזור כלשהו בארץ. חניך בשכבה י"א. אני רוצה לשאול את דעתכם על הקמת תא להומואים וללסביות בתנועה. התא (קבוצה) ייפגש פעם בשבועיים, כל פעם במקום אחר, כשהמטרה היא היכרות אחד עם השני, אחת עם השניה. כמו כן נשוחח על הנושאים המשותפים שלנו (כמו מה זה אומר להיות הומו בקבוצה או בגרעין או בחווה). יש לי כבר 4 חניכים ממקומות שונים שיצרו קשר ובעד הרעיון הזה. מה דעתכם ? חשוב לשמוע גם כאלו שבקטע וגם כאלו שלא. אם את/ה רוצה להצטרף למפגשים ולתא הזה אז תשאיר את כתובת האי מייל שלך, כדי שנשלח לך פרטים. אז בינתיים ביי.

תגובה

אני לא בקטע... אבל אני באמת מאחלת לכם בהצלחה

רעיון נחמד אבל...

עד כמה שאני תומכת באנשים הומוסקסואלים וקיום קבוצות תמיכה ודיון בנושאים כאלה , אני חושבת שהנוע"ל לא צריך להתפצל ל"תאים", יצירת "תא" הומוסקסואלי יצור תקדים להקמת "תאים" נוספים וזה לדעתי יהרוס את תחושת ה"משפחה-אחת-גדולה" של הנוע"ל.

בחיית זה נושא כאוב../images/Emo7.gif

אין לי קן שבו אני עוברת פעילות קבועה אבל אני בלב שלם והמון נחישות ממשיכה את הפעילות שלי בגרעין במטרה לעשות הגשמה למרות שהקן נסגר ולקוות שיעשו לו קאמבק (ואני מקווה להיות שם ולעזור). וכמובן שאני באה למפעלי התנועה כמו טיול חנוכה שאני מתה כבר לצאת אליו.

דרור....

New member
צודקת..

צודקת.. עצם יצירת התא עלולה ליצור תקדים לא רצוי.. אבל המפגשים יכולים בסבבה להתקיים.. רק לא בצורת תא.. דבר שני.. איזה משפחה ואיזה בטיח.. כל אחד פה שם רגל לשני ולא שם לב אפילו מרוב שהוא רגיל..

טלי...

New member
למה אתה מתכוון?

תן דוגמא ואל תיתן את הדוגמא של תופעת הפורומים - קן מתיתיהו הכי טוב וכן פרעוש גרוע, כי זו לדעתי התבדחות ולא יותר, וגם לאנשים ה"רצינים ובוגרים ואחראים" בנוער העובד והלומד (והמרכאות בשביל אותם אנשים שלא מאמינים שיש עוד אנשים טובים עם עקרונות יפים לא בתנועה, וגם שיש כמה אנשים בלי העקרונות היפים האלה - וגם הם בתנועה).

דרור....

New member
אני מתכוון למצב שקיים בקינים

אף פעם לא קרה מצב שרצית לעשות משהו בקן או אמרת משהו שיצר התנגדות גדולה מאד מאנשים שבואי נאמר ככה.. לא אוהבים אאותך ממש

פוגו

New member
פסח

שמע, מר בחור, אתה יכול לפנות לפסח האוספטר ולבקש עזרה...

למעלה