תבואו כולם למסיבה זה חובה

yossi25s1

New member
תבואו כולם למסיבה זה חובה

המסיבה תהיה בגת רימון ב-5 לנומבר.... יהיה שמחחחחחחחחחח די.ג'י שי 360 וכל מיניי יהיה חזקקקקקקק.... יוסי{הצל}

eldadnoy

New member
המסיבה תהיה סגורה לחוזרים מנאפה?

או שכל אחד יוכל להיכנס? אם כל אחד יוכל להיכנס זה לא יהיה שווה,מצד שני איך תוכלו לפקח על זה?

yossi25s1

New member
הגת רימון

הגת רימון זה באיזור רחו אלנבי בתל אביב והכניסה עדיין לא יודע כמה היא תעלה

yossi25s1

New member
אל תדאג

מנדי המתוק כבר דואג שמקסימום כל אחד יביא איתו 2 חברים מקסימום למסיבה זאת לא צריכה להיות בעיה כי כל ישראל חברים

מצטרפת לשאלה

הייתי האייה נאפה בתחילת אוגוסט, אבל לא הייתי בבית חב"ד הבנתי שזנ לא משנה...אבל בכל זאת, המקום יהיה פתוח לכולם???

אל תדאגי..

כולם שהיו בנאפה יכולים לבוא ותביאו גם את החברים...כולם!!!! מחיר כניסה כנראה 20 או 30 שקל.

omerush

New member
אם יוסי הצל אומר הוא יודע

יוסי חביבי אל תשכח לבוא לקנקון עוד שלוש שנים!!! אוהבים אתכם, 4 המטורפים: עומר, טל, קספרי, וטורק...(ראית אותנו גם במצעד האהבה)

yossi25s1

New member
חחחחחחחחחחמודיייייייייייי

מי חולה עלייך יותר ממני????????? תהיה בקשרון באיי סי קיו

viper05

New member
תענו לי דחוףףף

אז ככה אני גם הייתי עם חברים שלי בנאפה איך בדיוק ידעו שהמסיבה רק לאנשים שהיו בנאפה..?? חחח כאילו מה הם זוכרים? לא נראה לי ותתנו לי פרטים על המסיבה ד"א גת רימון זה ליד הספיישל בת"א ליד אלנבי מי שצריך פרטים על המקום וכל זה שידבר איתי לא בעיה להגיע לשם... ליד אלנבי.... ותתנו לי פרטים על המסיבה למה אני זוכר שכשהייתי בבית חב"ד הם אמרו לי שהם יעשו איזו מסיבה בארץ .. קיצר תתנו לי פרטים..

למעלה