תבואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N o thingne s s

New member
תבואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מסיבת רוק מטורפת!!!!!!!! עוד פרטים בפלייר...! לכרטיסים ופרטים 0547620571 סרגיי.

InFecT3D

New member
סתם זנות מה שהולך איתכם

מסיבות חרא עם אנשים חרא שמרביצים לאנשים שאם שאר החברה שלהם היו שם היה חבל עליהם! מוסיקה נשארת אותה מוסיקה קיצר אין פעילים בעיר הזו שעושים מסיבות של מוסיקה קצת יותר שמחה מה שנקרא. קיצר תדאג! לא יבואו אנשים :p

N o thingne s s

New member
וואללה...

דבר ראשון, עם גישה כמו שלך בטוח לא יבואו אנשים. דבר שני, אתה מכיר את הצוות שמארגן את המסיבה בכלל?? למה אתה ישר שולל דברים שאין לך שום מושג בהם, ושום מושג מה יהיה בהם? המוסיקה היא חדשה לגמרי! שמעת שיר אחד מהפלייליסט? נראה לי שלא. שמע, תאכלס אני לא מצפה מהמסיבה הזאת שתשאיר רושם על אריאל בתור המסיבה הכי טובה אי פעם!!!!!!!!!!!! כי אני יודע שזה לא יקרה, כי תמיד יהיו אנשים כמוך שישללו. אבל מה שכן, תמיד יש את האנשים שלא ישללו, ואותם אני מקווה לראות ביום שישי הקרוב במסיבה. מקווה שתשנה את הגישה, אבל זאת החלטה שלך. מקווה לראות אותך, ואת כולכם שם.

InFecT3D

New member
זאת מסיבת רוק...למה

שאני יסתכל על הפליליסט זה ישאר רוק! כל המסיבות פה זה מסיבות רוק.. ומסיבות שהם לא מסיבות רוק גם חרא! ודיי להגיד שאני שולל אני לא שולל פשוט אחרי המסיבה האחרונה משהו שאמרו לי פעם לגבי החברה ה"מטאליסטים" שהם אחלה וחברותיים לא ממש מסתדר לי בראש! אני לא שולל אני פשוט מתעצבן שלא מגוונים וכל הזמן רק רוק רוק רוק :\ מה אתה תוקף חוץ מזה אני יכנס בך ;]

N o thingne s s

New member
דבר ראשון...

יש רק מסיבת רוק אחת לחודשיים... דבר שני, אז קרה שפעם אחת היה מכות, ו"המטאליסטים" לא היו הכי נחמדים... big fucking deal! אז בגלל זה אתה תפחד לבוא למסיבה הבאה...?? ודרך אגב, מי זה בכלל??

הוא לא מנסה להגיד שהוא מפחד.

הוא רק אומר שנמאס לו מהמסיבות באריאל ומהאנשים הדפוקים שהולכים מכות.

למעלה