תבוא אלי בדרכים משלך..

טאKילה

New member
תבוא אלי בדרכים משלך..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

תבוא אלי בדרכים משלך על ספסל העץ אחכה לך נשב ונמתין לשקיעת החמה משב רוח קל ונוף המרחקים נספר זו לזה את שאוינו רצינו וכל מה שישאר כמיהה בחשאי ידענו כי גן המילים שירה ניגון כינור ותשוקה אדירה אני לך כאן ואתה לי גם שטוף אור קרוב מהמרחקים תן לי ידך המלטפת יקירי בזוהר עתיר גוונים וצבע ערסל גופי למרגלות גופך התשוקה כים סוער בחלומי להבת נשמתי לחייך השקני בטל שפתייך הביאני אל תוכך בערגה ותאווה אבער כסנה אסוף את ליבי לתוך ליבך אהיה אות ותו אהבה בשירתך..

mr_lonely

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo25.gifמתי כבר תביני ...

שאני כבר לא אבוא ואת כבר לא צריכה לחכות ואנו כבר לא צריכים לספר... שאת כבר שלי ואני כבר שלך ולהבת נשמתך בליבי מתהפכת וכול שירתי... אות ותו שלך וממך מתי כבר תביני ...????

טאKילה

New member
אתהלך במידבר..../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אתהלך במדבר שלך חשופה ברוח יחפת רגלים דקירת שלפים תמתק בליבי אם לא יכאב לא אדע שדרכתי על רגב אדמך.. החמה מתנוססת ממעל זוהבת קורנת במדבר שלך רשמתי הגיג על החול החם בריקוד המילים שאמרת הנשמה רוקעת בשחקים הבנתי יקירי טמנתי מלל מילותך בתוכי אות תו וצליל נגינה את כבר שלי אמרת ואני שלך האביב בליבי היום אביב פורח.

mr_lonely

New member
../images/Emo25.gif

נשמתך רוקעת בשחקים ובלבך אביב פורח ובלכי תחינה אחת מי יתן וכך יהיה מעתה ועד עולם ולא תדעי עוד כאב ודקירת שלפים.

טאKילה

New member
מעיינות מים מתוקים..../images/Emo48.gif../images/Emo25.gif

קלות ראשי ובכרת עקבותיי דנתי מול השמים הרחוקים חום האימון אתערטל בשירה והגיג שחרזתי לך את ליבי וחכי בעדינותך עצבת גמעתי מיין נשמתך בגמע לנשמתי התהום העמוקה הפכה שלפיי קוצים למעיינות מים מתוקים שחצבת נשבעתי בי אשתול פרחים בגוונים על דישאי ירח עגול ומלא פרפרים יתעופפו על רוך הבטן ליבנו בעיקבותם ירוץ מול כוכבים טובים מעל ראשנו כאילה שדולקים זכים בוודאי. כבה את האור ואת עיניי אעצום בצעדים קטנים תבוא אלי רק אנו ואין עוד ידענו יחד,, חבק אותי נשק לי ברוך ואנשק אותך גם..

mr_lonely

New member
../images/Emo25.gif

לא קל ראשך הוא נטה אחרי לבך אך את שהיה אין להשיב בואי, נכבה את האור בואי נחולל לנו יחד מחולות אהבה ורוך כאותם פרפרים קטנים
בואי, נצעד יחד נתחבק ונתנשק ואת שהיה נשכח....

טאKילה

New member
צליל מיתר

קולך נשמע עולה כצליל מיתר הרגשתי מילים טהורות בלילה מעל העיר שלנו תפרוט לי נגינת כינור נוטף חלב הנר מבליח אטווה את נימי ליבי בליבך אתערטל בגופך החשוף הדק אותי חזק אליך להניח ראשי על כתפך המצויירת אהיה אדומה סמוקה כשלהבת ארטוט ברעננות למרגלותך עטר מבואתך בבואתי החולמת. ברוח קלה על גשר זהב נשוטט יחד חבוקים לנשיקה לוהטת.

mr_lonely

New member
כל שאמרתי...

יצא מהלב ונגע בלב כצליל מיתר המנוגן ומגיע לאזני המאזין. אחבק גופך המעורטל ואאמץ ראשך לחזי ואשכב לי בשקט כחולם אדומה וסמוקה כעגבניה בשלה כחומר ביד היוצר כאיוושה קלה ברוח האהבה.

טאKילה

New member
כל שאומר לך..../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

מתבוננת סביבי בעין עורגת בלשוני האדומה מברישה לך על האף לא תכבה תקוד תאווה ואני עצמי אחוזה תשוקה מלאה זהוריות מלהטת מפלסת באש אהבתך נתיב צר להטמין פיסה מליבי בליבך מול הרקיע העירום מצומררת רוטטת משורגת בזרועותך ושתיקתי יער עד ננעצים תוהי מבט למרשותייך יקירי נעצרת הנשימה מתבוננת סביבי וחותמת בשפתייך נשיקה..

mr_lonely

New member
../images/Emo25.gif

ואני אנצור זו התאווה וזו הערגה והנשיקה בלבי לעד ואזכור עינייך הלחות ונשימתך העצורה ולבך המפרפר ונשמתך הטהורה שלובה בנשמתי מעתה ועד עולם

למעלה