תבוסה

*קסנדרה

New member
תבוסה

תבוסה חשבתי על אהבה כשהנחתי את ראשי על כתפך הרהרתי נוגות במה שלא היה אף פעם במה שלא יכול להיות במה שאולי לא יהיה לעולם איתך או עם אחר ולפתע זה קרה אמרת לי לחשת לי ``אני אוהב אותך,,,`` וחיוך שובב ריצד בעיניך הבטתי עמוק וראיתי את שאסור היה לי לראות שיקרת ניצחת הובסתי קסנדרה

TheOutsider

New member
:\

אחרי שהלכה האשליה של מוקדם לא יודע אם כואב יותר או פחות אבל בהחלט מרגש....

FireAngel

New member
איי!!!!!!

הכאב עבר אליי חזק נורא ויש לי צמרמורות בכל הגוף!!! כל הכבוד פשוט ענק!!!

מנו

New member
כמה נורא!!! יקירתי...לילית

בכל זאת.....מסקרן אותי מאוד לדעת מדוע את כותבת תמיד, על אהבה נכזבת האם כשטוב...מחפשים את הרע? או שיש סיבה אחרת? אישה מסקרנת את יקירתי, אני מאוד אוהבת לקרוא כתביך. יש בהם בגרות, שפע נשיות ועוצמה ריגשית אמיתית, המועברת בצורה כל-כך מוחשית. מעריצתך הנלהבת לילית

*קסנדרה

New member
תודה לילית

לילית יקרה משהו בפנים קורא לי לכתוב משהו בפנים קורה לי ואכתוב משהו בפנים רוצה בי לכתוב משהו בפנים בוכה בי ואכתוב ולפעמים גם צוחק משהו בפנים תודה על תגובתך היפה בידידות קסנדרה

קסנדרה יקירתי :)

לא רק ששירך מקסים כמו תמיד גם ממש תענוג לקרוא את ההתכתבות עם המשתתפים האחרים במיוחד ריגשת אותי בתגובתך ללילית גרמת לי לצמרמורת בכל הגוף את מדהימה ביכולת הכתיבה שלך אישה יקרה ענבל

*קסנדרה

New member
למלאך היקרה

מלאך אמיתית אני כולי התרגשות, כל פעם מחדש מתגובותייך המרגשות, המפרגנות והנותנות עידוד להמשיך עוד ועוד,,, ואמשיך, הרבה בזכותך ובזכות היוצרים הנהדרים הנמצאים בפורום זה בידידות קסנדרה

שון33

New member
יפה ובוגר וחכם

נהנה מאוד מכתיבתך ביחוד מהיוצאי דופן האלה... ק.ב.

למעלה