פריסת הרגש
שלום כתומית, אף על פי שלא שלחת אלי מסר, אני מפרשת את הפריסה כעת. קודם כל עלי לומר שפריסת הרגש אינה פריסת זוגיות או אהבה. זוהי פריסה הבודקת באיזה אופן אנו מקבלים החלטות בחיינו בהנחה שבסופו של דבר ההחלטות הן רגשיות (ולא של ההיגיון) את באה לפריסת הרגש מכיוון של אני מאוד דואלי ויצרי. מקום שהוא פרשת דרכים כרגע, כשבעומק נפשך את מייחלת לפתרון. שני מטות מציינים את המתח הרגשי שלך וגם את הבלבול, ואילו שלושה מייצגים את הפתרון עבורך. הפתרון, הוא אם כן, לא בחירה בין שני מצבים, אלא בחירה בדבר השלישי, האחר, שאותו את צריכה להביא על עצמך. השוטה הוא הקלף הטוב ביותר שיכולת להוציא במישור המאוזן בפריסה זו. הוא משוטט בסביבתו כדי לבדוק לאן יגיע. מכאן אני מסיקה שעברת התפתחות רצינית בזמן האחרון, עשית מעשים "שטותיים" שהביאו אותך להימצא במצב ראשוני ובתולי בסביבה שלך, ואם כי זה אולי חלק מהבלבול שלך כרגע, הרי זה הבונוס שלך, משום שמכאן כל פתרון שתמצאי יהיה טוב ונכון יותר מהפתרון הקודם. העצה של אביר הגביעים היא המקום שאליו את רגילה לגשת. הפריסה אומרת לך, המשיכי כך. המשיכי לשמור על אביר הגביעים, גם אם עברת פאזה. מצאי את הדרך לקבל את הגביע. אולם זה לא הדבר החשוב בפריסה. ששה מטות אומר לך משהו חזק מאוד על עצמך - ראי בהמשך. ההתמודדות שלך היא שני מטבעות, אשר מזכירה מאוד את שני המטות. אני מתארת לעצמי שהתלבטות גדולה מאוד בדבר האם להישאר במקום הנוכחי (שכולל את כל ענייני החומר כגון, מקום מגורים, אופן ההשתכרות, הישענות על גורמים כלכליים מסוימים) או לעבור למקום אחר שיתן היבטים אחרים לצורת החיים שלך. על מי להסתמך - עמדה שש - בשום אופן לא לחזור למקום הקודם! זה מאוד חשוב. אולי זוהי עצת הפריסה העיקרית בשבילך. ששה מטות, ניצחון העצמאות על התלות כפי שאני רואה בפריסה שלך (בעומק הרגש 3 מטות) הוא הדבר החשוב ביותר בשבילך עכשיו. את עוד לא יודעת איך עושים זאת, משום שעמדה שש לא נגישה לך. תמיד היה לך על מי להסתמך, והנה פתאום את נשארת לבדך, כשאת צריכה לשמור על עצמך, וזהו שיעור חשוב ביותר. הקלף למעלה, בקצה הפריסה, חמשת המטבעות אומר, שעדיף לך לחיות ממש בצמצום כלכלי תקופה מסוימת, וללמוד לחיות מיגיע כפיך, ושהשיעור המופלא שלך יהיה האור הזוהר בחלון כשאת "יודעת" מחסור. זהו שיעור נפלא, אף כי אינו נראה כזה בהתחלה. אביר הגביעים, שני מטות ושלושה מטות, מביאים אותך לתוצאה מרהיבה אם תדעי להפוך כרגע לעצמאית ולהיות מי שאת, ללמוד לחיות היטב עם עצמך. אל תפחדי מהשלג והקור. האור נמצא בחלון מלמעלה. בהצלחה