תבחרו בי!!!!!!!!!!!!!!!!

תבחרו בי!!!!!!!!!!!!!!!!

היי!!!!!! מה המצב? אני מראשון אבל לא יוצא לי לכתוב פה....... תבחרו בי בשיקור הזה!!!!!! התמונה הירוקה!!!!!!!!! תודה! אוהבת אילת!

חןשסק

New member
איזה מתוק!../images/Emo99.gif

actress

New member
גם אני עושה בייביסיטר......

אבל לכלבים
אז אם אתם רוצים בייביסיטר אל תהססו אני לוקחת 5 ש"ח לרבע שעה. סיבוב בבוקר, צהריים, ערב.

SupeRonit

New member
מגניב

ואני חשבתי שאני היחידה בארץ..(הייתה לי עבודה בקיץ-"דוגסיטר",הרווחתי 1400 ש"ח . . . . איך אצלך?המקצוע פורח?יש ביקוש?
כל הכבוד

SupeRonit

New member
יפה ששאלת,כי באמת יש סיפור

נחמד מאחורי זה.. לפני שני חורפים (אל תתפסו אותי במילה) באה אליי שכנה ושאלה אם אני מוכנה להוריד את הכלבה שלה במשך שלושה שבועות שהם יהיו בחו"ל ..כמובן הסכמתי והיא שילמה לי 7 שקלים על כל הוצאה ************************************************** בקיץ האחרון היא שוב באה אלי ואמרה שחברים שלה נוסעים והם צריכים מישהו שיוריד את הכלב ארבע פעמים ביום,70 שקלים ליום ****************************************** ולשאלתך איך מתחילים בזה: תפקחי את האוזניים.אם את שומעת ששכנים שלך בעלי כלב נוסעים תשאלי אותם אם הם צריכים "דוג סיטר" טיפ מקצועי: תבקשי עשרים שקלים להורדה ותתני להם להוריד את המחיר ל10-15 שקלים.. ככה הם יהיו עם הרגשה טובה (שהם התמקחו על המחיר) וגם את יוצאת עם רווח גדול-יותר מחמישה שקלים ליציאה זה בונוס רציני-יוצא יותר מעשרים לשעה <מתוך הנחה שכל ירידה עם הכלב זה רבע שעה> בהצלחה

actress

New member
כנסי לפורום של כלבים צריכים שם והרב

ואני רק התחלתי כי כל פעם שמעתי מאנשים שאמרו לי שזה מתאים לי כי אני אוהבת כלבים אבל אני לוקחת 5 ש"ח לרבע שעה בוקר/צהריים/ערב\ ואני רוב הזמן בת"א במסגרת העבודה אז בין לבין אני אוריד את הכלבים ופרסמתי מודעות ברחובות והתקשרו אליי היה קטע מצחיק שמישהו ביקש שאני אוריד את התינוק שלו בזמן שהמטפלת מטפלת בתינוק השני ואני אסתובב עם הבייבי בזמן שאני מטיילת עם הכלב אז איןלי כח לתינוקות רק לכלבים מה יהיה והכלב ירוץ אז בכלל התינוק יבכה ואני ותינוקות ממש ממש לא

למעלה