תבחרו שם לקבוצה שלנו

royassis

New member
תבחרו שם לקבוצה שלנו

טוב אז מה יהיה השם של הקבוצה שלנו ? תציעו חופשי גם את אלא שלא משחקים איתנו .... תציעו שמות לקבוצה שתהייה לנו. אני בוחר ב "The Tel-Aviv Hamsters" הצבע של המדים שלנו יהיה חום ועל ה face mask יהיה מקדימה שני שיניים כאלה.

koroo

New member
נראה לי..

כי מה שהכי מייצג את תל אביב זה שיינקין ולכן נראה לי "השיינקינאים הכי מתאים המדים יהיו בצבע וורד ולבן. והסמל יהיה מטרוסקסואל עם גרביונים ארנק ונעלי עקב.

ofribecker

New member
הצעה לשם

Tel Aviv Pig-Skin Pioneers או רק Tel Aviv Pioneers ששניהם זה משהו שמסמל את החלוציות של הקבוצה בישראל. זו הרי תהיה קבוצת ה"פול קונטאקט" הראשונה בארץ.

lambdeus

New member
great mind think alike

בונ'ה עופרי,כבר חודשים אני מסתובב עם השם הזה בראש ונדמה לי שאפילו אמרתי אותו לאנשים בכמה הזדמנויות. (לא שאני מאשים אותך בגניבת רעיונות). השם נראה לי אידיאלי גם בגלל החלוציות שלנו בתור קבוצת הפוטבול הראשונה של ישראל וגם בגלל החלוצים מפריחי השממה שקשור להיסטוריה של ישראל. יאללה pioneers. עכשית צריך רק לעצב סמל. פה אני תקוע.

lambdeus

New member
עכשיו צריך למצוא שמות לעוד 3 קבוצות

כששניים מהשמות צריכים להיות קשורים לחיפה. הצעה שלי: haifa chiminies haifa carmelites haifa bays ואחד לקבוצה השנייה של תל אביב: tel aviv surfs

מבקש עדכון....

מה המצב רביב? זה עוז. סחתיין על השם ועל הקבוצה החדשה שמתהווה. אתה יכול לספר לי מה קורה בעצם עם הקבוצות ? (כמה שחקנים? השגתם ציוד? הרכבים? ) ולעדכן גם את יתר חברי הפורום... לגבי הסמל, למישהו מהקבוצה חייבת להיות מישהי (בד"כ רוסיה, אבל אני לא רוצה להכליל, אבל ככה זה בד"כ...) שיודעת לצייר ממש טוב

lambdeus

New member
מצב הליגה

אין כרגע ליגה, אין כרגע קבוצות מסודרות ואין כרגע ציוד. אבל לראשונה אחרי כמה שנים שאנחנו משחקים ביחד פוטבול, מתחילה תזוזה רצינית ביותר לכיוון הרצוי. בעיקרון, כצעד ראשון, אנחנו מקימים עמותה לקידום הפוטבול בישראל. ובודקים ברצינות מחירי ציוד וטבול ודרכים יעילות להביא את הציוד לארץ. המטרה בסופו של דבר להקים ליגה של 4 קבוצות קבועות שמורכבות משחקנים מחיםה ומתל אביב, שישחקו פוטבול 9 על 9 על פני לוח זמנים מסודר. אנחנו מכוונים להתחיל מעשית עם הליגה בסביבות ספטמבר אוקטובר שעד אז, בשאיפה, תהייה לנו כבר עמותה שאליה נוכל לנקז כספים של ספונסרים ותורמים למינהם וכן יהיו לנו לפחות 20 סטים של ציוד פוטבול מלא. אם יהיו עידכונים נוספים, נביא אותם לידיעתכם. הסיבה היחידה שקפצנו בראש עם שמות לקבוצות היא בגלל שזריזי פה, אוהב נורא להקדים את המאוחר.

Quantum2

New member
About the league

Hi Guys it´s Lior...I´m still travelling in south america but i´m thinking about you guys all the time... About the league- did you ask anyone who knows about the buisness if medical attention is needed one you play full contact with sheilds? And remember, as there is more contact, more officials are needed to control the game... I´ll be back to Israel on Oct 2nd so be sure to include me in the Tel Aviv teams(if possible with Uri, my friend)..thanks BTW, I will attend the Buffalo Bills home games against Houston on Sep. 11th and against Atlanta on Sep. 25th...!!!! Lior

Yo-man

New member
Have fun in that games

Take pictures, watch carefully and tell us how it was. Cheers

למעלה