תבטיחו לא לצחוק עלי...

a n a t i 3 2

New member
תבטיחו לא לצחוק עלי... ../images/Emo5.gif

בערך בשעה שבע בבוקר, לפני חמישים דקות בערך.. ניגשת אלי ביתי בת השמונה עם ה... ויברטור שלי בידה "אמא מה זה?" היא שואלת..
ואני הפסקתי מהר את הכתיבה ולקחתי לה אותו מהיד ואמרתי לה שזה משחק, אז היא ביקשה אותו, אמרתי לה שהוא לא שלי ושזה רדיו אז היא אומרת לי שזה לא נראה לה כמו רדיו.. למה התכוונה הקטנה?!
אין לי מושג מאיפה יצאו לי כל השטויות האלו מהפה.. זה הדבר האחרון שחשבתי שיקרה לי
בחיי שהוא היה מוחבא טוב, מה היא חיפשה שם במגירה הזו? זה סיכוי אחד למליון שהיא תגיע לשם ודווקא היא כן הגיע..
מענת שלא יודעת אם לצחוק או לבכות.. אבל יותר בוכה מהפאדיחה

טוב, אולי לא הייתי מדגימה לה ../images/Emo3.gif

מה המשחק הזה עושה, אבל הייתי אומרת שזה משחק של אמא, ושאני משחקת בו בפרטיות, ולכן אני מבקשת שהיא לא תשחק בו. אולי הייתי מפעילה אותו שתראה שהוא רוטט והייתי אומרת שזה "עושה נעים" במגע עם העור. ואי ואי, מזל שלא הייתי צריכה להתמודד עם זה בהפתעה בזמן אמיתי... בת כמה ביתך? אולי יש מקום להסבר יותר ספציפי בגיל ההתבגרות. רדיו? כנראה באמת היית נבוכה.

a n a t i 3 2

New member
הייתי סופר נבוכה.. ../images/Emo5.gif

הקטע שזה בחמש שניות החליף חמישה תפקידים
התחלתי במשחק, אחר כך עברתי ל"זה לא שלי" , אחר כך זה הפך ל"לא משחק" ואחר כך לרדיו
הילדה בת שמונה
רק שהיא כנראה קצת יותר חכמה מהאמא שלה.. והיא ענתה לי עם חוך זדוני שזה לא ממש נראה לה כמו רדיו,

וואו....לא נעים בכלל...

איזה קטע... מאותם קטעים שבא לעבור אחריהם מחיקת-זכרון... מסכנה שלי... התאוששת כבר?

a n a t i 3 2

New member
מזה התאוששתי... ../images/Emo10.gif

אבל לא התאוששתי מזה שהחברה שלי החליטה שדי לה, שהיא רוצה להיפרד

פרח7

New member
../images/Emo24.gif

אם תרצי את מוזמנת לשתף, אם תרצי נחמה, חום ואהבה... שולחת לך את כולם וגם

ניראות

New member
אפשר גם לומר

שזה צעצוע של גדולים. ואם אין לזה צורה מזוהה ברורה, ניתן להוסיף ולומר שזה צעצוע שעושה נעים, לשימוש מבוגרים. ובכלל כמו שאני לא מחטטת לילדי במגירות, אלא אם אני צריכה, ואז זה ברשות, כך אני גם מצפה מהם. ולגבי טעויות, אנחנו אלופות הטעויות...

.m

New member
לא נעים... לא נורא! ../images/Emo13.gif

התגובה שלך מובנת וברורה. אחרי הכל, כשאת היית בת 8 לא היה עולה על דעתך לבוא לשאול את אמא שלך מזה ויברטור, וסביר להניח שלא היית יודעת שזה אכן ויברטור. היום - לטוב ולרע - ילדים בני 8 יודעים חשופים יותר (ולכן יודעים הרבה יותר) לסקס. אולי כדאי לשבת איתה לשיחה גלויה. שיחה שתסיר את המבוכה (הנוכחית- שלך, והעתידית- אולי שלה), ותדרבן אותה לבוא להתיעץ איתך בכל מיני ענינים הקשורים למין, כשיהיה לה צורך. סתם רעיון
mai (שכל פעם מופתעת מחדש מדברים שילדים יודעים, וממידת הבורות העצומה לא פחות. סתירה פנימית? לא באמת...)

אבא גאה

New member
אבל זה מצחיק ../images/Emo6.gif

אחרי שנרגעים מההלם הראשוני...... אין דרך להגיב יותר טוב, כיוון שכבר הגבת....אני לא יודע אם היא הבינה מה זה ולכן אמרה "זה לא נראה שעון" האם היא היתה נבוכה? בכל מקרה, קבלי חיבוק גדול....תראי שעוד כמה חודשים יעשו פה שירשור פדיחות ותיזכרי בצחוק בקטע הזה.

אבא גאה

New member
אבל זה מצחיק ../images/Emo6.gif

אחרי שנרגעים מההלם הראשוני...... אין דרך להגיב יותר טוב, כיוון שכבר הגבת....אני לא יודע אם היא הבינה מה זה ולכן אמרה "זה לא נראה שעון" האם היא היתה נבוכה? בכל מקרה, קבלי חיבוק גדול....תראי שעוד כמה חודשים יעשו פה שירשור פדיחות ותיזכרי בצחוק בקטע הזה.

למעלה