תבטלו את משפטי נתניהו - ותפתחו את תיק 5000 כדי שיוגדר כמרגל או כבוגד

dory30

Well-known member

פולגאר

Well-known member
מטומטמים, אם ייעשו את זה, צריך זירוז רפורמה מיידית!
במצב מלחמתי מתעסקים בקקה |לא|

dory30

Well-known member
במצב מלחמתי מתעסקים בקקה |לא|
ממש. ראש ממשלה שלא מסוגל לתפקד בימי שלום ולחימה הוא סכנה לביטחון העם שלו ולהמשך קיומו במרחב. זה כמו שאתה שט באונייה שהנהג שלה שיכור ו/או מסומם ותגיד שהכל שטויות. או שלא?

פולגאר

Well-known member
ממש. ראש ממשלה שלא מסוגל לתפקד בימי שלום ולחימה הוא סכנה לביטחון העם שלו ולהמשך קיומו במרחב. זה כמו שאתה שט באונייה שהנהג שלה שיכור ו/או מסומם ותגיד שהכל שטויות. או שלא?
גם אם אתייחס לדבריך כנכונים והם לא, כנראה שתעדיף נהג שיכור על פני אחד שלא יודע לנהוג.

Harrington

Well-known member
מנהל
בעיה קטנה. האיש לא מרגל ולא בוגד. אז אם התיקים שכבר פתחו בחלקם מתפוררים, מה הקטע לפתוח עוד תיק שאין בו ממש? סתם כדי שאיזה גולש הזוי ירגיש שמקשיבים לו?

dory30

Well-known member
בעיה קטנה. האיש לא מרגל ולא בוגד. אז אם התיקים שכבר פתחו בחלקם מתפוררים, מה הקטע לפתוח עוד תיק שאין בו ממש? סתם כדי שאיזה גולש הזוי ירגיש שמקשיבים לו?
מתן כספים דרך צד שלישי לארגון טרור. נניח, שאני הייתי עושה את זה, איך היית קורא לי? שליח מצווה? ציוני דגול?

Harrington

Well-known member
מנהל
מתן כספים דרך צד שלישי לארגון טרור. נניח, שאני הייתי עושה את זה, איך היית קורא לי? שליח מצווה? ציוני דגול?
נסה המצאה טובה יותר כדי להצדיק את השפה שאתה משתמש בה. או אז גם אשקול להתייחס עניינית למה שתטען.

dory30

Well-known member
גם אם אתייחס לדבריך כנכונים והם לא, כנראה שתעדיף נהג שיכור על פני אחד שלא יודע לנהוג.
בניגוד לאליל הכזבים שלך, ללפיד יש תוכנית ליום שאחרי. בצוות לא נמנים מומחים כמו נער הפוסייקט וברדוגו, אלא סתם אנשים חברי מושג (אירוניה) כמו עמוס גלעד ואייל חולתא. קראתי אצל נדב אייל בידיעות, אבל אין לי לינק.

למעלה