תבטלו לנתניהו את המשפט

dory391

New member
תבטלו לנתניהו את המשפט
נכון, זאת לא טעות. אני כתבתי את זה. לאור סלידתו של מר נתניהו ממערכת החוק, אני מציע פיתרון אחר לגמרי:הקפאת הליכי המשפט והצבעה אנונימית בכנסת על שלילת אזרחות ישראלית לנתניהו ואולי גם לבני משפחתו (לא כולל אבנר, שהוא בטח מאומץ). אחרי השלילה, יונפק לרה"מ דרכון מכל מדינה שיחפוץ, אך לא יורשה לחזור לישראל למעט תרחיש של כלא. אפרופו כלא, שימו שם את כל מי שהסית נגדו ואיים לרצוח אותו. הוא לא שווה כדור אחד.

dory391

New member
מה הקשר?
במקום להתייחס עניינית להצעה שלי, אתה מסיט לכיווון אחרים את האש (כמו ביבי). אני מסכים שאם יש קשרים פסולים, צריך לטפל בעניין. בלי קשר, אני חושב שהצעת הפשרה שלי היא הרע במיעוטו. אם מערכת המשפט היא כ"כ מושחתת, וישראל לא רוצה להידמות לטורקיה (שתלתה ב-1960 שליט שעשה דברים דומים לשל נתניהו), ההצעה הוגנת. להיפך, שיבחר כל יעד- וושינגטון, לונדון, פריס, עזה. העיקר שלא יהיה פה כבר.

dory391

New member
ומה הפיתרון? ארדואניזציה של מערכת החוק בישראל?
אולי אתה גם רוצה לפתוח כלא למתנגדי משטר? קצת הגיון בשיגעון, אם אפשר. אגב, באתר המכון הישראלי לדמוקרטיה כתוב שהפרת אמונים ובגידה יכולה להיות עילה לשלילת אזרחות, מה שמראה שההצעה שלי לא כ"כ תלושה מהמציאות, הן במקרה הנדון והן בכלל.

דיברגנט

New member
הלוואי שזה היה מיושם על סיעת המחבלים ועל ה0מול הקיצוני עוכר
המדינה

דיברגנט

New member
השינאה מעוורת אותך ומוציאה אותך מין הדעת
בזכות נתניהו, מצבינו כה טוב לעומת העולם בכל הקשור לקורונה, בפיק של הסגר היחס בין המתים למחלימים היה פי 9.52 טוב יותר מהעולם.
כיום, לאחר התרופפות ההנחיות, היחס ירד לפי 6 מעודכן להיום.
(409049/3458976)/(298/15127)=6.003
אגב, גם בהשוואה לגרמניה, יחסנו טוב יותר פי 2.63 עקב העובדה שמערכת הבריאות הגרמנית היא הטובה בעולם, נתון זה ממש מעולה.
בתקופת הפיק (הסגר), כאשר מן הסתם שיחסינו היה טוב יותר מהעולם פי מעל 9.5 אז הוא היה גם טוב יותר מגרמניה פי 4.165 (לא בדקתי אז ועכשיו פשוט נירמלתי).

dory391

New member
המדד הבריאותי אחלה, על כך אני מסכים
אבל מה לגבי המצב הכלכלי? או חוק הקורונה, שעודן רק בלחץ ציבורי? אלמלא זאת, שוטר היה יכול לחפש לך בדירה ולעצור אותך (למרות שאתה דובר לא רשמי של "המלך"), אם היה חושד שאתה מעוניין להפר את החוק והסדר. אם טוב לך עם מציאות כזאת, אולי עדיף שאוותר. כנראה שאני לא מספיק משכנע.

dory391

New member
אז לזרוק את הדמוקרטיה לעזאזל?
לא, בסדר, הבנתי את הראש שלך. מי יודע, אולי כדאי להחליף מוסיקה אחרי 72 שנים. אגב, שלחתי מייל ליואב סגלוביץ' מיש עתיד, חבר בוועדת החוקה והצעתי לו את הרעיון שלי. אעדכן.

dory391

New member
בראשית השרשור, שלילת האזרחות הישראלית של נתניהו
. לאן יש לו לחזור "באזרחות" למכור רהיטים במפעל שנסגר? הוא נאחז בקרנות המזבח בדיוק מהסיבה שציינתי. הוא מהאנשים שחי על הפוליטיקה ולא מפוליטיקה, כי בעצם אין לו שום אלטרנטיבה מעשית.

דיברגנט

New member
הצחקת אותי
קודם כל תשלול לכל עוכרי המדינה ובמיוחד לחברי הרשימה המשותפת ואח"כ תציע לשלול אזרחות מהאיש מס' אחד של המדינה, שסובל את כל הרדיפה עליו ועל בני משפחתו, רק כי אוהב את המדינה.

dory391

New member
מי עוד ברשימת העוכרים? כל מי שמתנגד לנתניהו?
זה כולל, אם הבנתי נכון, גם כולל את לפיד, בוגי, בנט וליברמן. נתניהו אולי אוהב את המדינה, אבל בראש ובראשונה את עצמו. אם הוא כ"כ תוקפני בגלל ההרשעות שלו, זה אומר שיש לו מה להסתיר. כמו הביטוי, על ראש הגנב בוער הכובע.
אה, ותתרגל לזה שחיים במדינה גם ערבים. אני לא מת על הדעות שלהם, אבל זכותם להשמיע אותה. אתה רוצה, תשמיע טיעוני נגד ואל תסתום פיות.

דיברגנט

New member
זכותם של אנשי כהנא להשמיע יותר מאשר זכותם של הערבים שלך
כל עוד לא נותנים לאנשי כהנא להיבחר לכנסת, אין שום סיבה שיתנו לערבים שלך.
&nbsp
לפיד, בוגי וליברמן, ברגע שהלכו עם המשותפת, שקולים להם.
אין לי שום דבר כנגד בנט, זכותו המלאה ללכת לאופוזיציה ולא להסכים עם כל מה שנתניהו מציע לו.

dory391

New member
הערבים הם לא שלי, לא הצבעתי להם ואין לי כוונה גם לעשות כן
בעתיד. מי הלך מאלה שהזכרת עם המשותפת, ברמה של איחוד מפלגוצ? מה קרה, אסור לשבת איתם באופוזיציה? כל אחד לא הלך עם נתניהו מסיבותיו שלו. זה שקול להגיד, שביבי הפך לעוכר ישראל לאחר ההתנתקות, כשלא הצטרף לממשלה של אולמרט וקדימה. ואגב, אני לא חושב שהוא עוכר ישראל. אני אפילו מצטער קצת, שלא הדגיש את האיכויות האמיתיות שלו והפך לראש ממשלה טוב באמת.

דיברגנט

New member
לא כוונתי לאופוזיציה, אלא לקואליציה
הם רצו להקים עימם ממשלה במקום ממשלת ימין עם ביבי.

dory391

New member
אני לא מכיר את התיק ואין לי השכלה משפטית
כמובן שאם נעשה עיוות דין, שיתוקן.

למעלה