תביאו אמבו,חמצן,לא יזיקו גם 2 ידיים טובות...

תביאו אמבו,חמצן,לא יזיקו גם 2 ידיים טובות...

החיייאההה!!!!!!!!!!!!! הגעתי למסקנה שהפורומים בזמן האחרון פשוט..... אגדיר את זה במונחים רפואיים יפים......נמצאים במצב של אסיסטולה חמוד ביותר!!!!!!! תתתתתתעעווווווווווררררווווווווווווווווווווווו!!!
זה פשוט.....אני שומעת את הסירנות שליד הבית שלי (אני גרה קרוב להילל יפה...)..וזה מעורר אצלי חשק לעורר אתכם..כי בזמן האחרון אף אחד לא בא עם שאלות\סיפורים מעניינים...אז........ אולי.....תספרו קצת מקרים מעניינים שהיו לכם (כמובן תוך שאנחנו מסננים שמות,כתובות וכל מה שקשור בחיסיון רפואי).. כדי שיהיה קצת יותר נחמד ומעניין...אולי חלק מהמקרים יעוררו גם שאלות שיעוררו את הפורום....

Anusha

New member
אני אגיד לך מה מעניין היה לי...

היום למשל, שטפתי שני נט"נים מבחוץ ומבפנים ביסודיות רבה!! (בבית אני לא מנקה ככה!) זה היה לכבוד איזה ביקורת... סורי...אבל זה הדבר הכי מעניין שעשיתי לאחרונה במד"א
ומכאן, הרי שבעצם לא היה לי שום דבר מעניין! (מממ כן...סורי, אבל אותי זה משעשע
)

נהנת??

ו...ביום שני לא ציפית ליותר מדיי נכון.!?!זה יום של העברות...אין מה לחפש בתחנה אלא אם כן את באה כדי להוות סנג'ר או אחות סיעודית...אז.... (בימים שני רביעי ושישי אללל תבואי לתחנה...זה ימים של העברות-רששת מוניות בעמ)... רציתי לשאול אותך משו ושכחתי..שיהיה..אני אשלח לך מסר אישי..

Anusha

New member
אין דבר כזה "ימים של העברות"...

כל פעם זה יום אחר... ואם נהנתי? ממש...
יומטוב

אז הרשי לי לחדש לךך....

ימים שני,רביעי ושישי הם ימים של העברות רפואיות...ז"א כל ההעברות האלה של לריאות,מלבן דורה-דיאליזה וכל אלה הקבועים והגדולים הם בימים האלה. בתי החולים לא נופלים על מדא פתאום ומבקשים אמבולנס אלא מזמינים את זה מראש. לעומתם יש את הרגילים-נוה מנשה וכל הקטנים זה יכולים לקרוא לנו תמיד.... אני מניחה (בטוחה...) שאת מכירה את המוקד...מישהי (לא מזכירים שמות..למדתי לקח..) הסבירה לי את העבודה במוקד ואיך זה הולך ההעברות האלה....בדיוק כמו שעל העברות בלילה או ממש לפנות בוקר מודיעים מראש....

Rockamora

New member
רק שניים?

האיזו המעצבן הזה!! היינו צריכים לסדר את המחסנים, לבדוק תוקף באיזה 5 לבנים, שני נט"נים, ואחרי זה לנקות ולשטוף! עשו לנו חיים קשים השבוע.

Anusha

New member
כע, רק שניים.

וזה הספיק לי. תודה. חוץ מזה שגם אצלינו סידרו מחסנים, בדקו פגי תוקף ובלה בלה בלה... אני הייתי "אחראית" על השטיפה של שני הנט"נים.
(בקטנה אבל:))

טוב שעושים ביקורות כאלה מידי פעם

ככה זורקים את כל הפגי תוקף..ואנחנו המתנדבים נהנים
ראיתי שאחרי שזרקו את כל הפגי תוקף חבר'ה לקחו כמה סליינים ודברים מאגניבים...אפשר לעשות עם זה דברים ממש נחמדים כמו..למלא את הסליין בצבע ותלות בתיק ולגרום לחבר'ה בבי"ס להוציא את העיניים חחחחחח

Rockamora

New member
זה מעאפן ומיושן חחח

לא מזמן הייתי בהדרכה של כיתות ח', וסיפרנו להם שזה דם אמיתי. הם קצת נבהלו.

עמיחי נ

New member
:-\ סעמ'ק עם הביקורות האלו...

בדן בגלל הערכות לביקורות(שלא התקיימה ד"א) זרקו לנו את כל הספות בנה"זים ...

מעניין או מבאס תחליטו אתם

אתמול אספנו שיכור ברמלה. באמצע הנסיעה האיטית והמייגעת לאורך רחוב הרצל הפקוק הבחור הודיע שהוא "מת להשתין!". הרמתי בזריזות יתרה את הספסל כדי להוציא את הבקבוק. אחרי שהבקבוק היה בידי רציתי להגיש אותו למיסטר שיכור וגיליתי שהוא לא חיכה לבקבוק, אלא למרבה הזעזוע התחיל לעשות צרכיו באוויר הפתוח... אכן מראות קשים.. שלא תדעו מצרות.

למעלה