תביאו שמות לבן ובת מי פה יכול לתת שמות יפים לבן ובת! אם אפשר לנעוץ מיין.
ב ברכפלדניק New member 10/1/07 #1 תביאו שמות לבן ובת מי פה יכול לתת שמות יפים לבן ובת! אם אפשר לנעוץ מיין.
מ מיין פייערל New member 10/1/07 #3 לא הבנתי אשתך לפני לידה? בקשר לנעיצה זה בעייתי כעת, כי יש כבר 2 שרשורים נעוצים. המשך גלישה נעימה
מ מיין פייערל New member 10/1/07 #6 אצלי חרצתי שמות [כהגדרתך] רק לאחר הלידה של הילדים, וככה ראוי לעשות, בס"ד לאחר הלידה תפתח כאן שרשור, וחברי הפורום ישמחו לאחל מזל"ט ואף להציע שמות נחמדים
אצלי חרצתי שמות [כהגדרתך] רק לאחר הלידה של הילדים, וככה ראוי לעשות, בס"ד לאחר הלידה תפתח כאן שרשור, וחברי הפורום ישמחו לאחל מזל"ט ואף להציע שמות נחמדים
ב ברכפלדניק New member 10/1/07 #8 אבל אני עכשיו בגדול רובא דעלמא מחליטים לפני וכך גם אני יעשה. אז מה אתה מכריח אותי להחליט אחרי הלידה?
ב בנצי הקטן New member 10/1/07 #7 קח בחשבון שיש גם פישולים באולטראסאונד... המלצה שלי: ברוך וברוכה מברכפלד.. או ביתר רצינות: יונה ויונה. שמחה ושמחה. דניאל ודניאל. מיכל ומיכל. ועוד רבים וטובים. שיהיה בהצלחה ובקלות...
קח בחשבון שיש גם פישולים באולטראסאונד... המלצה שלי: ברוך וברוכה מברכפלד.. או ביתר רצינות: יונה ויונה. שמחה ושמחה. דניאל ודניאל. מיכל ומיכל. ועוד רבים וטובים. שיהיה בהצלחה ובקלות...
ב ברכפלדניק New member 10/1/07 #10 חחה.. אחי אין לנו תאומים.. ובגלל הפישולים באולטרא סאונד, אז אני רוצה מ2 המינים.
ק קומנדו ברסלב New member 10/1/07 #9 בברסלב נותנים נחמן נתן נפתלי שמואל-אייזיק אהרן יוסף. פיגא אדל חיה שרה וכ` וכ`