תביאו תגיי'מבויז לבית שמשששש איפה אני משיגה אימיי'ל/טלפון של דניאל וקניןןן?
כ כרמלושש New member 20/8/06 #1 תביאו תגיי'מבויז לבית שמשששש איפה אני משיגה אימיי'ל/טלפון של דניאל וקניןןן?
כ כרמלושש New member 21/8/06 #3 אני יודעעעעת שיביאו עוד פעםםם את רוני סופרסטופיד הם מביאים פוווול פעמיםםהיי'תה פה איזה 3 4 פעמיםםם שיביאו גם תגיימבויזזז איפה אני משיגה תאימיי'ל שלווו? [דניאלל]
אני יודעעעעת שיביאו עוד פעםםם את רוני סופרסטופיד הם מביאים פוווול פעמיםםהיי'תה פה איזה 3 4 פעמיםםם שיביאו גם תגיימבויזזז איפה אני משיגה תאימיי'ל שלווו? [דניאלל]
M MS6 New member 21/8/06 #4 בא לך לשמוע קצת מוסיקה איכותית אה? גועל נפש הרוני סופרסטאר.. זה סתם פופ מסחרי, לעומת זאת גיימבויז... הם הכי לא מסחריים בעולם וכל אחד מנגן ב8 כלים שונים ושר ב15 סגנונות שונים.. נכון?
בא לך לשמוע קצת מוסיקה איכותית אה? גועל נפש הרוני סופרסטאר.. זה סתם פופ מסחרי, לעומת זאת גיימבויז... הם הכי לא מסחריים בעולם וכל אחד מנגן ב8 כלים שונים ושר ב15 סגנונות שונים.. נכון?
כ כרמלושש New member 21/8/06 #5 ב 3 מילים, גיים בויז שליטה ואם תעזרו לי ותביאו לי תאימיי'ל של דניאל וקניןןןןן אין לכם שום מושג כמה זה יעזוררר
ב 3 מילים, גיים בויז שליטה ואם תעזרו לי ותביאו לי תאימיי'ל של דניאל וקניןןןןן אין לכם שום מושג כמה זה יעזוררר
T tamar brandy New member 22/8/06 #9 הו לא../images/Emo5.gif ../images/Emo163.gif"בוב" נעשה הכל כדי שהוואנבי היי פייב האלה יבואו לפה שוב
T tamar brandy New member 26/8/06 #18 טוב כפרה ../images/Emo163.gif"בוב" ותגובתה של דני (חברה) על הפורום הזה: אפילו וריטואלית זה פורום של פקצות! כן כן.. חכם!
טוב כפרה ../images/Emo163.gif"בוב" ותגובתה של דני (חברה) על הפורום הזה: אפילו וריטואלית זה פורום של פקצות! כן כן.. חכם!
כ כרמלושש New member 22/8/06 #10 שנה שעברה או לפני שנתיי'ם היי'תי חנ *חניכה.. עם צליל טלל יהודהה חי רחלי אסתר ועוד כמה.. לא זוכרתתת
M MS6 New member 23/8/06 #14 אף פעם לא מאוחר לחזור... עברנו דירה וגדלנו די הרבה מאז התקופה הזאת, היום אנחנו ממוקמים בשבט הישן של הצופים.
אף פעם לא מאוחר לחזור... עברנו דירה וגדלנו די הרבה מאז התקופה הזאת, היום אנחנו ממוקמים בשבט הישן של הצופים.
M MS6 New member 24/8/06 #17 אני לא חושב שאת מכירה הרבה... מה גם שיש 18 מדריכים, הרוב בכיתה ט' וי'.. בכל אופן מהשמות שכתבת אסתר עדיין במעו"ז, היא רכזת שכבת ביניים.
אני לא חושב שאת מכירה הרבה... מה גם שיש 18 מדריכים, הרוב בכיתה ט' וי'.. בכל אופן מהשמות שכתבת אסתר עדיין במעו"ז, היא רכזת שכבת ביניים.
Y yossixr3i New member 22/8/06 #13 תמונות של הגם בויז בבית שמש באמפי http://www.sun4u.co.il/gallery.php?category_FID=32&category_ID=25